Poes

Poes
2 jaar


Hallo Ik ben Poes een alleenstaande single mama van twee jaar.

· Speels

· Rustig

· Zeer sociaal

Hier noemen ze mij eigenlijk ook gewoon mama poes

Samen met mijn kittens ben ik in een tuin beland waar aan weerszijden grote boze honden waren. Hoe ik daar terecht kwam weet ik niet meer, alleen dat ik honger en dorst had. Door de zorg voor de kitten en wat gerommel in mijn buikje raakte ik versuft. Ik was voornamelijk moe en na wat goede zorgen van mijn pleegmama knapte ik helemaal op.

Samen met mijn twee kitten kreeg ik een luxe kamer met krabpaal, krabton, hopen speeltjes, een zetel en een drinkfontein. Toch kreeg ik wat heimwee naar mijn vrijheid. Ik wilde zo graag even een break. Als alleenstaande mama ik het soms toch echt zwaar. Mijn pleegmama begreep dit volledig en liet me kennismaken met de andere poezen van het huis. Ik kom erg goed overeen met een andere pleegpoes Sigrun en de poes des huize Noedelie die babysit ondertussen mijn kittens, Ideaal!

Mijn pleegmama zegt dat ik rustig mag kijken naar mijn eigen stekje. Ze vertelde me dat ik ook wat mocht kiezen dus hier komt mijn wenslijstje: Ik zoek een huisje waar ik ruimte heb een afgesloten tuin of rustig gelegen huisje te midden van wat groens. Ik ben super sociaal, aaibaar en een echte sportieveling, een poezenvriendje is welkom, wel 1 die niet dominant is. Van honden heb ik trauma’s opgelopen, dus daar blijf ik liever van weg. Bij kindere kan ik geplaatst worden mits ik ook maar de mogelijkheid heb om mij terug te trekken als het te druk wordt. Tot slot een warme mand eten en drinken met een hoop liefde meer moet dat niet zijn eh!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!