Karel

Kater
10 jaar


Ja, en ik ben me er eentje. Ik heb iedereen GEFOPT. Het was hilarisch.
Kijk. Ik heb een tijdje door de straten van Tongeren gescharreld en ik had aan elk teentje een andere chick. Ik was hot weet je wel.
Beetje showen met mijn spierbundels, beetje hip lopen.
De man van Minous vond me trouwens niet cool, toen hij erachter kwam dat ik blijkbaar zijn vrouwtje had veroverd. Kan ik niks aan doen. Niet mijn probleem! Alhoewel.. die knokpartij deed auwie.
Maar goed, ik kreeg buiten mijn hapje en schuilplek van een aardige mensenvrouw, totdat ze het nodig vond mij te vangen om naar de dierenarts te gaan. Castratie noemden ze het. HA, zo grappig. Ik had helemaal niks, dus ik was al geholpen. Zeiden ze...
Ik kwam daarna op een andere plek, een plek waar ik dus nu zit.
Nou echt hè, ik keek mijn ogen uit! Niet zozeer de mensen, want daar had ik niet zoveel mee. Maar Benthe, zucht... daar wilde ik wel een beschuitje mee eten, die was hotter dan hot. Zo'n knappe kat.
Dus ik ging een beetje loeien en zo, haar beetje stalken. De mensen keken vreemd op. Ik hoorde hen nog mompelen "hij was toch gecastreerd."
Shit, ze hadden me door..
En daar ging ik weer, naar de dierenarts. Helluppp.
Ik wist heus wel dat ik nog INTACT was, ik had alles in mijn buik verstopt 🙂 Maar goed, mijn balletjes zijn nu echt tjop tjop en nog steeds heb ik moeite met de mens.
Ik ben een stoere jongen weet je, heb een ego hoog te houden. Ik ben aids-positief ook nog eens, maar dat ga ik niet aan de grote klok hangen. Weg imago!
Ik zoek een plek waar het niet zo druk is. Geen kindjes, geen andere katten ( ik vind niet iedereen cool dus men wil geen risico nemen), wel een paar grote mensen die me de tijd geven. Mij vertellen hoe gespierd ik ben, knap, wijs, een grote meneer. Mij vooral tijd geven, want ik heb heel veel in mijn mars, maar dan wil ik wel een eerlijke kans krijgen.
Grote man met klein hartje, pssst. Dussss.
Waar is Benthe.
Doei!!!

Karel is een verlegen kater, maar heeft echt potentiëel. Als alles rustig is, en hij is in de mood, dan kunnen we hem benaderen. Liefst plaatsen waar geen ander katje is! Hij kan soms een dominant trekje hebben tegenover andere katten. Karel heeft chronische astma, en als het rustig is gaat het hem ook heel goed. Maar als hij zich opgejaagd voelt, dan begint zijn ademhaling te piepen. Liefst plaatsen in een heel rustig huishouden.  


Karel valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Kunt of wilt u zelf geen FIV+ adopteren dan kunt u Karel misschien wel op afstand adopteren. U wordt dan zijn peter-meterWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!