Tigo

Kater
12 jaar


Ach lieve Tigo, wat zijn we blij voor jou!
Deze bijzondere jongen heeft zijn veilige thuishaven gevonden. Zijn huisje voor altijd.
Een paar maanden geleden gaven we gehoor aan een noodkreet op Facebook. Er werd met spoed opvang gezocht voor een zwaar getraumatiseerd katje. Tigo voelde zich niet meer thuis op de plek waar hij al 11 jaar van zijn leven had doorgebracht. Hij liet zijn plas lopen, gromde en klauwde er op los.
Een medische oorzaak werd uitgesloten...hij bleek enorm veel stress te ervaren van de drukte in huis.
Hij kwam bij ons, we lieten hem vooral zichzelf zijn en hem niet teveel te triggeren. In alle rust zochten we contact met hem, we bleven kalm en luisterden naar zijn signalen.
Hij begon zich elke dag beter te voelen, stiekem begon hij ons zelfs leuk te vinden. Aaien mocht niet, maar we mochten er zijn, dat was al heel wat.
We gaven hem vrij voor adoptie, maar onder strenge voorwaarden. Een rustige omgeving, weinig prikkels, geen kinderen en bovenal, een plekje waar hij gewoon zichzelf kan zijn. Geen verwachtingen, wat komt dat komt en zo niet, dan moet het ook goed zijn...
We denken dat we dit plekje voor hem gevonden hebben. Er was een voelbare klik tussen Tigo en zijn nieuwe baasje... en weet je wat het mooiste is....hij liet zich door haar wel aaien en genoot er zelfs enorm van! Tigo heeft zijn nieuwe baasje zelf gekozen en wij vertrouwen volledig op zijn zintuigen.
Tigo doe dat goed, lieverd! Je bent een kanjer en we gunnen dit jou zo zo enorm...Geniet, amuseer, voel de liefde en laat los ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!