Tigo

Kater
11 jaar


Contactadvertentie

Hallo. Ik ben nieuw hier! Ik ben naar deze datingsite gegaan, omdat ik nood heb aan een langdurige vriendschap, plus was deze site gratis, ik heb nl. geen bankrekening.
Maar laat jou dit niet afschrikken, als het moet ga ik werken, maar eigenlijk niet echt. Kan wel eens de afwas voor je doen, of zo. Of de vuilniszakken buiten zetten. Ook niet echt.
Maar ik dwaal af. Mijn naam is Tigo, een mooie rooie van toch al 11 jaar.
Ik zoek geen standaard vriendschap, wil niet teleurgesteld raken. Heb best wat meegemaakt in al die jaren, maar dat vertel ik nog wel eens als we aan tafel zitten voor een goed gesprek.
Als ik mezelf moest omschrijven in woorden? Eens zien...
Gevoelig, rugzakje, gekwetst, vrijheid, rust, lief, gebruiksaanwijzing, geen aaibaar typje.
Ken je dat, dat je soms zoveel prikkels krijgt en dan niet goed weet wat te doen? Druk in je hoofd, verlangend naar een zen momentje? Dat mensen soms in je aura komen, ongevraagd , waar je niks mee hebt? En denkt: "Kun je niet even een boek gaan lezen of zo. Ga es wat leuks voor jezelf doen." Ken je dat?
Nah, dat heb ik dus soms. Ik ben op zoek naar een relatie waar we elkaar ruimte kunnen geven. Ieder z'n eigen hobby, maar toch zijn we dan samen. Dan strijk ik af en toe eens langs je benen, gewoon.. omdat je lief bent.
En je mag zoveel schattige woordjes naar me fluisteren als je wil, ik beantwoord je liefde met een zachte blik.
Mijn hartje schreeuwt om liefde, maar ben absoluut geen opdringerig typje. Zal nooit op je schoot komen springen, dat mogen anderen doen :-D
Kinderen zie ik graag buiten spelen, met een raam ertussen. Ben niet zo van die drukte, word ik nerveus van en dat wil jij niet.
Zeg jij van: 'Nou, Tigo wil ik wel eens beter leren kennen?' Dat kan, leuk! Spannend! Op neutraal terrein? Dan is best dat je naar mij komt.
Veel liefs van mij, de Tigo die naar rust en regelmaat snakt. Zwaaikusje!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!