Zola

Poes
6 maanden


Hoi hoi,
Mijn naam is Zola
Samen met mijn broertje Nicky en zijn maatje Zwiebertje zijn wij een aantal maanden geleden in een gastgezin van Zwerfkat in Nood opgevangen.
We waren in een erg slechte conditie en ziek. De afgelopen maanden zijn wij goed opgeknapt en we mogen nu naar ons 4ever home.
Ik heb erg veel steun aan mijn broertje gehad de afgelopen maanden en daarom willen wij ook samen blijven. Dit duo zoekt dus samen een leuke plek.

Met z’n drietjes zetten we een paar keer per dag de boel, de kamer, op stelten.
We gebruiken dan de meubels en de klimpalen als circuitje en racen en springen van de een naar de ander. Zwiebertje wint meestal... die heeft ook de langste poten.
De hond Doenja gaat dan achterin de keuken liggen... ze vind het dan veel te druk.
Als we gaan voetballen dan doen ook Crissy en Pauly ook mee.
Pauly en Chrissy hebben ons veel van huisregels hier geleerd. Ze zijn hier tenslotte ook al wat langer.
Nicky en ik liggen vaak saampjes tegen elkaar uit te rusten na de stoeipartij. En na de avondmaaltijd sabbelen we saampjes op ons sabbeldoekje. Zwiebertje voelt zich daar te groot voor. Wij niet.
We genieten hier echt van alle katten, zo gezellig. Er is altijd wel eentje die ons wil wassen of waar je tegenaan kunt chillen.
Met de hond Doenja krijgen we niet echt contact. Ik denk dat de vorige opvangertjes dat verbruid hebben.
Ik vind het af en toe heerlijk om ff bij iemand op de bank te liggen. Hee.... maar nog niet te close hoor.
We zouden wel graag een vensterbank hebben bij een raam waar wat vogeltjes en misschien ook eekhoorntjes komen dag zeggen...onze poezentv zoals onze opvangmama dat zegt.
Heb jij dat speciale plekje voor ons? Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!