Nicky

Kater
6 maanden


Ik ben Nicky, een leuke jonge gast van een paar maandjes oud.
Samen met mijn zusje Zola en maatje Zwiebertje zijn we een paar maanden geleden gevonden in een tuin.
We waren ziek en een mevrouw heeft ons naar de dierenarts gebracht. Omdat ze zelf niet voor ons kon zorgen zijn we opgevangen in een gastgezin van Zwerfkat in Nood.
Hier hebben we een paar maandjes op krachten kunnen komen en nu zijn we klaar voor de volgende stap.
Het is hier reuze gezellig maar onze opvangmama vind het tijd is voor ons 4ever huisje.
Ik zeg ons want mijn zussie Zola en ik willen samen blijven...voor altijd.
We liggen vaak samen te slapen en na onze avondmaaltijd liggen we saampjes te sabbelen op ons lapje. Heerlijk. Dat lapje mag mee verhuizen vertelde mama.
Met zijn drietjes spelen we vaak circuitje in de woonkamer. De oude woef Doenja verstopt zich dan want die vind dat veel te druk. We vliegen dan nl van de klimpaal naar de kast en weer naar de stoel enz. Lol man.
Als we met een balletje gaan voetballen dan doen Pauly en Chrissy ook nog mee. De 2 oudjes bekijken het dan vanuit hun post op de klimpalen.
Maar we hebben ook onze rustige momentjes hoor. Dan liggen we lekker ergens te slapen. En dat kan heerlijk bij een van de oudjes.
We proberen vaak contact te krijgen met de woef Doenja, zeker als ze terugkomt van een wandeling. Dan hangen er nl allemaal lekkere luchten aan haar vacht en kunnen we ruiken waar ze is geweest. (Lijkt een beetje op de krant lezen) Doenja houd daar niet zo van. Jammer
We liggen graag op de vensterbank vogeltjes en eekhoorntjes te kijken. Poezentv noemt onze opvangmama dat. Ze legt er zelfs speciaal voer voor op tafeltjes buiten zodat de vogeltjes en eekhoorntjes op bezoek komen.
Zola en ik vinden het lekker om geknuffeld te worden als we ergens lekker liggen te chillen. Samen met jou op de bank? Af en toe....
Oppakken ? Liever niet. Ik heb zelf voetjes snap je?
Maar ja wat niet is kan nog komen.
Zoals je ziet staat onze weekendtas al klaar . Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!