Geesje

Poes
18 jaar


Hallo, ik ben Geesje.
Jarenlang was ik een vast gegeven aan het Syntra college. Ik studeerde daar niet hoor, die leeftijd ben ik al lang gepasseerd.
Ik werd vroeger gevoerd bij een cafetaria achter de school, maar deze was sinds enkele jaren gesloten. Mijn vrienden verdwenen en ik bleef achter...
Ik besloot een poging bij de studenten te doen, zij hadden vaak lekkere hapjes bij zich. Ik doolde dus op hun lunchplek rond, om hier en daar wat beleg te vangen. Maar eerlijk is eerlijk, mijn lichaam begon wat na te laten en mijn gehoor werd slechter. Ik kon mezelf niet meer zo goed verzorgen....tja, ik moest eraan geloven...het was tijd om mijn vertrouwde stekje te verlaten.
Ik heb geluk gehad, ben op een fijne plek terechtkomen. Lieve verzorgers, tafeltje-dek-je en een heerlijke zonnige kamer met warme slaapplekjes.
Zo had ik me mijn pensioen eigenlijk niet meer voorgesteld, maar het voelt heerlijk!
Nu is dit maar een tijdelijke woonstek. Ik mag nu nog een keer verhuizen naar een plekje waar ik voorgoed mag blijven. Ik heb niet heel veel ruimte nodig, gewoon een fijne, rustige plek, met veel liefde. Waar ik de winter van mijn leven mag doorbrengen. Met een lief mens aan mijn zijde, iemand die begrijpt dat het leven voor mij niet meer in een hoge versnelling zit. Gewoon samen genieten van alles wat ons nog gegeven is....
Kom je mij eens bezoeken?

x Geesje

Geesje kan als enige kat worden geplaatst. Bij een andere kat kan, mits dit een rustige sociale kat is. Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!