Sisley

Poes
9 jaar


En nog een van onze Holsbeekkatjes die haar koffertje mocht pakken.
Haar beide oortjes werden verwijderd, ze begon net als haar zusje Chanel ook oorkanker te ontwikkelen. Maar dat was helaas niet alles, tevens werd haar staartje geamputeerd en had ze een ulcus op het oog, waar ze een medische behandeling voor kreeg. Ons meisje heeft de medische molen behoorlijk gehad, maar we kunnen wel stellen dat het helemaal goedgekomen is. De adoptanten waren al langere tijd op haar aan het wachten, maar omwille van de operaties moesten we dit uitstellen. Gelukkig vonden ze dit geen enkel probleem. We wilden immers dat Sisley gezond en wel kon verhuizen.
Gisteren was de grote dag voor haar. Ze krijgt er twee kattenvriendjes, waar ze hopelijk dikke vrienden mee gaat worden.
Gelukkig voor Sisley is dit een eind goed, al goed verhaal. Als ze niet bij ons binnengekomen was, dan was haar leven waarschijnlijk vreselijk geëindigd, zoals bij Tristan het geval was. Dit hebben we kunnen voorkomen door op tijd in te grijpen. Daarom is het haar nog des te meer gegund dat ze nu mag gaan genieten van een nieuw leven, met liefde en zorg. Dag lief meisje, we hebben alles met veel liefde voor jou gedaan. Geniet maar heel erg ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!