Willem

Kater
10 jaar


Veel mensen hadden de post over Tristan gelezen. Zijn afschuwelijk oor en ook... dat hij geholpen werd door ons. Dat gaf bij iemand achter het scherm een sprankje hoop. Deze dame besloot dan ook haar stoute schoenen aan te trekken en ons te mailen.
In Aalst loopt er al jaren een zwerfkat rond. In het begin heel schuw, maar mettertijd kreeg hij steeds meer vertrouwen in ons mensen. Elke dag kreeg hij zijn bakje eten en alles leek oke.
Maar helaas.... zijn oor begon weg te rotten, zo erg zelfs, dat de Aalsterse dierenarts aangaf: "Dit is oorkanker, dit kan ik niet meer verhelpen. Laat hem maar lopen en geef maar een pijnstiller door het eten." Hmm... dat is natuurlijk geen oplossing, hij moet echt geholpen worden.
Willem miauwde de hele dag door, hij kon niet meer stoppen het arme manneke. Vroeg hij om hulp? Hij zal vast veel pijn hebben...
We ontvingen de noodkreet van de meldster en na het zien van zijn filmpje, mocht hij meteen bij ons binnenkomen.
Zijn oortje zag er helemaal niet goed uit, medische zorg was echt van het allergrootste belang.
We zijn hem zelfs helemaal in Aalst gaan halen (enkeltje 150 km), we wilden hem zsm hebben! Onze mooie witte reus.
Willem was erg overstuur natuurlijk, konden we het maar uitleggen, konden we hem maar zeggen dat we hem juist wilden helpen.
Na een nachtje overbrugging bij ons, mocht hij de volgende morgen meteen bij onze dierenarts binnenkomen.
Hmm, niet goed jongen! Maar natuurlijk krijg jij jou belangrijke operatie. Die gaat dan nu ook plaatsvinden. Ook zal er een biopt van het oor worden opgestuurd naar het laboratorium voor verder onderzoek.
We gaan voor je duimen lieverd. Jij bent ook zo'n lieve toet die zo hard hulp nodig heeft. Wel... die krijg jij nu. Eindelijk de broodnodige medische zorg ❤
Duimen jullie mee voor onze timide Willem?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!