Fency

Poes
12 maanden


Ik ben een grote meid die zich op haar toekomst voorbereid. Ik wilde gaan studeren, maar dan moet ik op kamers en aangezien ik nog altijd geen kamer heb gevonden ( bij jou welteverstaan), ben ik hier mijn eigen opleiding begonnen. Ik ben  DOL op recyclen. Misschien is een job in de kringloopwinkel iets voor me, want ik loop en speel graag met gebruikt materiaal. Papiertjes, wc rolletjes, plastic potjes, kurken, you name it. Ik geef het een tweede leven en kost jou helemaal niks nada. Verenstokjes vind ik dan wel weer leuk, maar ik de veertjes eraf gemold heb, dan blijft het fun voor 10. Ik heb dan ook helpers, want alleen is saai. Ik speel met mijn broer en alles wat energiek en gezellig is. Moet dan ook absoluut een speelvriendje hebben, heb je die? Mijn broer mag ook, als ik maar een sparmaatje heb :-)
Dan... ik hou van knuffelen, kroelen en kriebelen. Niet naar me toe hollen, dan vind ik stom. Maar loop gewoon rustig mijn kant uit, strek je hand uit en ik ben om. Prrrrrr.
Heb je beetje een leuk bed, want ik hou van samen slapen. Ik beloof dat ik heeeeel stil zal zijn, dan nestel ik me aan jouw voeten en heb je altijd een nachtwaker voor geval er enge spoken op bezoek komen.
Wat doen we, afspraak maken?  Is er een kringloopwinkel in jouw buurt? Kunnen we altijd samen eens sjoppen.
Nou, doei!

Fency wordt enkel met of bij een ander speels katje geplaatst!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!