Fluppy

Kater
9 maanden


Dus. Ik kan dat ja, op twee pootjes staan. Is niet eens zo moeilijk, kwestie van oefenen en de balans voelen. Natuurtalentje, ikke.
Ik wilde vroeger altijd een konijntje zijn. Goed opletten wanneer ik onraad ruik, op de uitkijk staan als de rest slaapt. Nachten heb ik de slaap overgeslagen, altijd maar weer op die uitkijk. Volgens mij schrokken de mensen zich wild als ze me tijdens het wandelen zo om de hoek zagen staan. Zo sneeky. Ik kon geen boe roepen, anders had ik dat misschien wel gedaan, just for fun, omdat ik een PUBER ben.
Nu, deze houding heeft me vaak al geholpen op andere vlakken. Zo van: 'Ik heb al een week niet gegeten, geef eten!' tot 'Als ik dit doe, mag ik dan je afstandsbediening?'
Er wordt om mij gelachen, ze vinden mij koddig. Daarom toon ik mijn kunstje geregeld, want dan komt er snoep. Mensen zijn zo easy to please. Nu knippen ze al met hun vingers en dan hup, daar ga ik weer. U vraagt, ik draai.
Spelen is mijn leukste hobby. Alle poezenvriendjes verzamelen!! We gaan er weer een dolle boel van maken, ik ga voorop. Andere katten zijn de max, mijn beste maatjes.
Aaien vind ik nog een beetje stom, maar ik wil wel heel graag dichtbij je zijn. Ik wil zelfs bij jou op bed slapen, maar echt hè. Ik vind jou best lief, al helemaal als je tenen hebt. Mijn favoriete snack!
Dat drempeltje kom ik wel over, ik ben jong en ik wil wel. Ik ben een snoezige poezewoes die lekker in zijn vel zit, blij, olijk, enkel wat afstandelijk naar de mens. Komt goed.
Oh, ik zoek dus een huisje, dan weet je dat, doeggiee!
En knipppp met de vingerssss!

Fluppy wordt enkel met en bij een ander katje geplaatst!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!