Muis

Poes
1 jaar


Ik ben Muis.
Ik ben Bob.
Samen zijn we yin en yang, een eenheid die je niet uit elkaar wil halen, anders hebben we een probleem. Gaan we huilen. Krijg je dure telefoonrekeningen en overdreven logeerpartijen. Wil jij niet, willen wij niet. Dus! Adopteer ons samen, dan heb je ook wel wat. Twee vrolijke clowntjes die jou laten lachen en elke dag acrobatische optredens geven in de huiskamer, en JIJ mag op de voorste rij zitten. Haal de popcorn maar vast in huis.
Ik ben Muis, een mooie zwarte witte dame, nog geen jaar oud. In het verleden was ik een beetje het vertrouwen kwijtgeraakt. Er waren beloftes gemaakt die niet werden nagekomen, maar mijn vertrouwen is aan het herstellen bij mijn fijn opvanggezin. En belangrijker nog... ik kreeg Bob erbij, een zomaar kadootje. Hij nam me op sleeptouw en haalde het beste in mij naar boven. Het plezier kwam weer terug, de lol, het uitbundige. Bob is me er eentje, hij is mijn sparmaatje, mijn alles. Samen hangen we de clown uit, zijn we lekker gek in de bol. Aanraken mag de mens mij nog, maar daar heb je Bob dan weer voor, dat is de klefferd van ons twee. Knap hoor, ik sta erbij en kijk erna. Wie weet over een tijdje doe ik vrolijk mee, want pas op...nieuwsgierig ben ik sowieso naar jullie.
Ik ben Bob en Muis heeft het al een beetje gezegd... ik ben de schoothanger, de kleffe, de lieve, de knuffelaar. Vriendjes met mens en dier, het leven is 1 groot feest.
Ik ben zelf door oog van de naald gekropen, ik heb een flinke aanrijding ooit gehad. Daardoor is mijn voorpootje geamputeerd en dat boeit me niks. Ik vlieg harder dan de rest en soms zijn mijn pootjes sneller dan het besef, ha. Muis en ik rollebollen door de kamer, ik heb haar geleerd dat het leven te kort is om sip te kijken. Omarm wat op je pad komt <3
Nog één belangrijk dingetje: in het verleden had ik wat last van astma, maar dat is helemaal onder controle. Elke dag neem ik een duik in een wellness stoombad. Twintig minuutjes per dag aerosollen en that's it. Nooit meer ergens last van gehad, alles tiptop, mij hoor je niet meer piepen ;-)
Nou, wat doen we, eens afspreken? Mag jij alvast op de eerste rij zitten, de voorstelling begint binnenkort! x
Blije Bob en MuisWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!