Vick

Kater
5 jaar


Vick ben ik

Roep mij en ik ben er. Kijk naar mij en ik ben er. Heb je eten? Ik ben er. Ik ben er eigenlijk altijd. Ik ben zo'n klefferd, een knuffeldesnuffelkusjesopjesnoet kat.
Ik ben heel lenig ondanks mijn robuuste stoere spierenbundel lijf. Want daar kijk je ook niet naast.
Ik draai me in de meest onmogelijke posities om contact met jou te krijgen. Aai mij! Je krijgt er duizend kusjes voor terug.
Mijn vacht is niet roze en ik heb geen regenboog op mijn buik, anders kon ik met gemak doorgaan voor troetelbeer.
Weet je, vrede op aarde is toch eigenlijk iets moois. Ik ben allergisch voor ruzie, dan ren ik weg. Ben geen dominantje, geen uitdager, ben gewoon Vick met een peperkoeken hartje. Het peacemannetje.
Ik ben aids-positief, maar laat je daarom niet weerhouden om mij in jouw hart te sluiten. Mijn conditie is TOP, ben van plan nog heel wat jaartjes te genieten van het goede leven. Ik begin wel mijn buik een beetje in te houden, zet maar een slot op je koekjestrommel, gevaarlijk spulletje.
Op dit moment vind ik het wat druk hier. Er lopen wat van die macho's rond en die hebben echt geen regenboogbuikje! Er gebeurd niks hoor, maar ik ontwijk ze liever.
Wat mij wel kan bekoren zijn lieve katjes, dus als jij er eentje hebt met een hartenbuikje, PRIMA. Helemaal geen problemen mee!
Zoek jij een schoothanger, regenboogkusjessnoetepoet, beste vriend, zwijmeldezwijmel knuffelaar? Dan kies Vick. Ik!
En vergeet nooit.. met mij kun je voor de dag komen, please bel mij <3
Knuffel Vick 🌈

Vick kan als enige kat geplaatst worden of bij een rustige, sociale kat (bij voorkeur een poes/kattin)Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!