Gabriel

Kater
3 jaar


Ik ben lui. Ik en mijn klimpaal.
Vroeger was ik een gevierde dressman. Ik liep catwalks over heel Europa. Beetje showen, zwoel kijken, wenkbrauw optrekken, slurpen aan een catmilk met een rietje, semi geheimzinnig draaien met mijn ogen, rondjes draaien en oogcontact maken met de fotograaf.
Ze konden niet kiezen. De foto. Ze hebben er dan maar een filmpje van gemaakt met de beste shoots, genomen van mijn beste kant.
In de pauzes werd er altijd geknuffeld, ZALIG. Nu neem ik altijd pauze, want een uur niet geknuffeld is niet geleefd zeg ik altijd maar. Nietwaar.
Je moet wel naar me toekomen, want ik vind mijn schoonheidsslaapjes errug belangrijk. In mijn klimpaal. Klimpaal is lief, mag die ook mee als ik ga verhuizen?
Ik vind het erg belangrijk dat jij goede aaitechnieken hebt. Op mijn kopje, mijn wangetje, neusje, ohh en lieflijke woordjes fluisteren. Je mag dit eventueel afwisselen. Bv. je aait eerst mijn ruggetje, dan ga ik er uitgebreid voor liggen. Dan kun je wat leuks zeggen en daarna ga je verder aan mijn hals, kopje en zo van die zijlingse streeltjes aan mijn wang. Ken je dat. Daarna mag je weer gaan. Moet niet.
Andere katten geen probleem, ik ga niet naar buiten ( gaat mijn haar in de war) en nogmaals: een grote klimpaal met een slaaphut wordt erg gewaardeerd.
Nou, shoot, aai en dag dag! Kusje en knuf van Gabriel x

Gabriël is een heel lieve kat maar wat teruggetrokken. Hij is wel altijd heel enthousiast als we binnenkomen. Hij houdt ook van aandacht.
Wij plaatsen hem graag ergens waar hij veel aandacht krijgt
. Hij kan als enige kat geplaatst worden of bij 1 of 2 andere katten. 
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!