Smokey

Kater
7 jaar


Onlangs kregen we een melding uit Oudenaarde van een ander zwerfkatproject.
Tijdens een vangactie werden Tammy en Smokey gevangen. Ze hadden beiden moeite met eten en veel last van hun bekje. De tandjes werden getrokken, maar er werd ook een aidstest gedaan. Helaas beiden positief...Zij konden niet meer worden teruggezet op de oude woonplek ene en oproep op Facebook leverde helaas ook geen hulp op.
Tammy, het tijgertje zou aaibaar zijn, maar zijn vriendje is nog erg bang.
Ook bij hen dreigde de euthanasie, er was weinig hoop op een alternatief....
In onze vzw is het momenteel erg druk, met al onze fivjes, maar voor hen maakten we een uitzondering.
Er is opnieuw bloed opgestuurd voor de western blot test, heel belangrijk om dubbel te checken.
Maar hier zijn de mannen dan, bij ons! Nog zeer onder de indruk. Grote bange kijkers en aanraken is tot nu toe even een no go. Tammy is inderdaad wat toegankelijker, we aaien hem voorzichtig met een knuffelstokje 😉
We hebben de tijd mannen, doe maar op het gemak, alles komt altijd goed ❤

Tammy en Smokey willen we graag samen plaatsen. Ze hangen erg aan elkaar. Smokey heeft een week in een bench gezeten, voor medicatie, en beide katjes waren een beetje aan het treuren omdat ze niet bije
Tammy is de meest open van de 2. Hem kun je al zeker benaderen. Smokey laat het soms toe; Ze houden niet zo van drukte, dus liefst op een rustige plek plaatsen.


Smokey valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Smokey wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!