Vlinder

Poes
4 jaar


Wanneer de zon schijnt zie je haar in haar mooiste kleuren. Een bonte verzameling van penseelstreken, alles brengend tot een uniek geheel..
Onze Vlinder is prachtig, we raken nooit uitgekeken op haar. Met haar nieuwsgierige ogen zoekt ze connectie tot ons hart.
Dat doe jij goed, mooie meid.
Vlinder werd op straat gevonden, ze streek neer bij een huis en vond dit een uitstekende plek om te vertoeven. Vlinders houden van fladderen, maar zij bleef op haar plek. Bij de deur. Maar haar reis was nog niet bij haar eindbestemming, ze kwam bij ons, als tussenstation.
Vlinder heeft een eigen karaktertje, ze geniet van haar vrijheid. Ze krijgt deze ook, want dan voelt ze zich verbonden met ons. Wanneer niets moet, maar alles mag, dan komt Vlinder bij je. Dan mag je haar zachte lijfje strelen en krijgen we een gelukzalige blik. Wat is ze dan gelukkig. Lekker knuffelen, prietpriet, de liefste Vlinder van de hele wereld! Een ontzettend lief meisje.
Andere katjes kunnen haar niet bekoren, maar dat hoeft ook niet. Ze zal nog eventjes in deze situatie moeten samenleven, er het beste van maken, maar wij gaan ervoor zorgen dat ze een huisje gaat vinden waar ze helemaal alleen is. Waar de mens haar grootste vriend zal worden. Geen kleine kindjes, de onvoorspelbare drukte is niets voor haar. Geen probleem meiske.
Vlinder mag haar vleugels uitslaan, op zoek naar haar ware. Wanneer ze deze heeft gevonden? Dan zal ze neerstrijken en bij je blijven. Als een echte soulmate. Ze is het waard, ze is uniek ♥

Vlinder is een lief katje maar als haar iets niet zint kan ze wel eens happen. Om die reden plaatsen we haar niet bij kleine(re) kinderen. De aanwezigheid van andere katjes kan haar niet echt bekoren, maar ze houdt wel ontzettend van jouw aandacht. 



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!