Spotty

Kater
14 weken


Ik ben Spotty, of, zoals mijn opvangmama me noemt, 'mijn pluizenbol op 4 pootjes'. Ik ben namelijk gezegend met een prachtig half-langharig vachtje, en natuurlijk ben ik daar heel trots op! Ik breng dan ook heel wat tijd door met het wassen van mijn golvende manen tot alles glanst en perfect ligt. Dat moet ook wel, want van al het spelen en kattenkwaad uithalen raakt mijn coupe al eens in de war. Ik en mijn broertje en zusje vechten alsof ons leven ervan afhangt, vallen in ons waterbakje, rennen rond met etensresten aan onze snoet en pootjes en rollen in de kattenbak; lachen is dat, tot ik in de spiegel kijk en mijn wilde haartjes zie...Dan nog maar eens een wasbeurtje.
Naast een verzorgde en speelse jongen ben ik ook heel lief, al zeg ik het zelf. Want na al dat spelen en wassen vind ik het heerlijk om tegen je in slaap te vallen. Nog niet op schoot, dat vind ik voorlopig nog te eng, net zoals vreemde mensen en situaties. In het begin kan ik dan ook wat verlegen zijn, maar ik word elke dag een beetje zelfzekerder en dapperder, en met de nodige tijd en liefde bloei ik helemaal open tot een enorme hartendief.

Zie jij het helemaal zitten om je leven te delen met mij en mijn weelderige haardos, en om die ook regelmatig een goede borstelbeurt te geven? Vul dan snel het adoptieformulier in! Tot gauw!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!