Robin

Kater
2 jaar


Het lijkt wel alsof ik lui ben. Altijd vakantie heb.
Misschien is dat wel zo, maar het heeft zo'n nare bijklank, vind je niet? Lui.
Ik ontspan me graag, klinkt meteen een heel stuk beter.
Ik zit erover te denken om misschien wat yogalessen te geven, kwestie van beetje bijverdienen, want ik heb niks op de bank. Lijkt me leuk. Komen jullie in groepjes van 8 of zo. Je eigen handdoek meenemen, dat dan weer wel, want ik wil niet dat je in mijn hangmat kruipt.
Dan zet ik een leuk muziekje op en dan ga ik in mijn hangding liggen en dan doen jullie mij na. Op jullie handdoek. En na een uur rekenen we af en dan ga je weer naar huis. Ik beloof je: je gaat herboren zijn! Dan zeg je: "Die Robin, die kan er wat van."
Ik vind het belangrijk om altijd zen in je eigen lijf te zijn. Even wat wandelen, zitten, liggen, slapen, eten, wandelen. Meer moet een mens niet willen EN kat.
Ik zoek trouwens wel een nieuw onderkomen, ik ben enkel op hotel hier. Mensen zijn heel lief voor me, echt. Ik ben ook lief terug. Aaien is kei fijn en gezellig. Niet te opdringerig trouwens, dan raak ik uit mijn zen modus. Wil ik niet en jij ook niet. Maar stel, je bent een beetje hieperdepiep van binnen, dan heb je altijd je full time Inner Coach in huis. Hey, handig! Gaan we samen dutjes doen en zippen aan een catmilkcocktail en eventueel bingenwatchen?
Andere katjes zijn oke, maar ik deel bv niet mijn mandje met hen, vind ik een beetje erover. Maar ik tolereer hen en zij mij. Maar alleen zijn kan ik ook ontzettend goed :-)
Oh, een dingetje. Ik ben aids-positief. En neen ik ga niet snel dood, ben niet ziek, ik draag gewoon dat virus en daar heb ik vrede mee.
Eigenlijk ben ik een makkelijke jongen. Lief, leuk, zen, lui (nee!) en zoek een maatje voor het leven!
Liefs Robin x

Robin kan heel erg genieten van aandacht. Hij kan wel met andere katjes, maar kan ook alleen geplaatst worden. Hij is zachtaardig, maar kan als het hem teveel wordt wel eens happen. 

Robin valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een kruisje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Robin wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!