Tibbe

Kater
9 weken


Hallo daar, kijk mij hier eens schattig zitten zijn!!
Sinds een week of 2 woon ik hier bij mijn gastgezin. Ik ben gevonden in een tuin waar heel veel katjes woonde. Er liepen meerdere mama’s rond dus weet niemand wie nu mijn mama is. Ze rende allemaal hard weg, dus alleen mijn broer en ik konden mee. De mensen die ons opvingen vonden dit heel treurig.
Mijn broer en ik, wij missen mama wel. Maar we hebben een heerlijk zacht mandje en krijgen goed te eten! Ik kijk af en toe naar buiten en zie dan wind en regen. Ben ik even blij dat ik droog en warm hier ben nu!
Ik ben nog heel klein. Ik slaap nog veel om goed te kunnen groeien. Maar ik leer en speel ook al !
Nu mag ik op zoek naar een gouden mandje. Moet niet zo moeilijk zijn lijkt mij, zo een lief, sociaal, mooi , klein ding als ik. Uiteraard heb ik wel wat eisen. Een warme mand. Veel speelgoed en ruimte. Mensen die mij liefde en aandacht geven. En een vriendje om mee op te groeien en te spelen. Het leukste zou natuurlijk zijn om samen met mijn broertje te verhuizen. We zijn zo gewent samen. Maar een groter vriendje is ook oké.

Kom je mij eens bezoeken?
Mail dan maar gauw met kattenbemiddeling!
Tot snel, pootje van Tibbe.
 

Het zou heel fijn zijn voor Tibbe als hij samen met z'n broertje Lasse geplaatst wordt!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!