Lasse

Kater
9 weken


He hallo, kom je mijn verhaal eens bekijken?
Ik probeer stoer op de foto te staan. Hoewel ik nog erg klein ben, ben ik wel de grootste van ons 2, mijn broer en ik.
Wij zijn gevonden in een tuin. Mama zag mensen en samen met andere grote katten rende ze weg, liet ons achter. Wij werden mee genomen met de bedoeling dat mama later zou volgen. Helaas is dat niet meer gebeurd, tot groot verdriet van de mensen hier.
Mijn broer en ik amuseren ons hier wel. We hebben een veilige plek waar we kunnen opgroeien en spelen. Lekker warm mandje, goed eten, niets te klagen dus.
Nou is het de bedoeling dat we op zoek gaan naar zo een plekje voor altijd. Het zou natuurlijk super zijn als we samen ergens naartoe kunnen. Mijn broer en ik zijn graag bij elkaar. Samen eten, samen spelen, samen slapen. Maar een huisje waar al een poezenvriendje is kan natuurlijk ook. Als ik maar niet alleen hoef te zijn.
Nu ik nog klein ben slaap ik nog veel, maar mijn opvangmama zegt dat ik een druk katertje zal worden. Er moet dan wel ruimte en veel speelgoed zijn, anders ga ik me misschien vervelen. Aandacht van mensen vind ik ook heel fijn. Gezellig samen op de bank hangen, helemaal goed!

Nou, kom je snel eens bij ons kijken?
Regel dat maar even met kattenbemiddeling.
Pootje van Lasse.
 

Het zou heel fijn zijn als Lasse samen met z'n broertje Tibbe geplaatst wordt!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!