Floor

Poes
1 jaar


Ik vind dit moeilijk weet je. Zo voor een groot publiek... Gelukkig is niks live en kan ik veilig mijn verhaal laten typen door een grote tweebener.
Ik leefde in een kattenkolonie, samen met mijn drie kinders. Ik kon gemakkelijk afstand houden van de mens, want het was niet nodig om contact te maken. Ik heb niet geleerd om zo heel direct met jullie om te gaan, dus toen ik hier met mijn gezin arriveerde, dacht ik: 'Wat is dit nou, moet dat?'
Tjonge jonge, 1 1/2 meter graag! Mijn baby's namen de mens wel in vertrouwen, dat noemde ik: dapper.
Nu, we zijn enkele maanden verder en ik geef grif toe: ik verblijf momenteel in een warm gezellig huis en ik ben al meer tot mezelf gekomen. Ik voel me veilig.
Ik ben dol op andere katten en die kleine woef hier is ook mijn beste vriend geworden. Dat zorgzame is niet meer weggegaan, ik wil moederen over iedereen en een lekkere knuffelpartij ontwijk ik niet. En dan heb ik het over de viervoeters hè, ahum.
Mijn vertrouwen in de grote tweebeners is nog een probleempje. ze zijn zo groot en... anders.
Ook al vind ik het wat eng, mijn nieuwsgierigheid is er wel. Ik durf zelfs al te ruiken aan één van die poten van dat tweebenige dier als die naar mij wijst! Vind ik toch al een goed dingetje. Ik ren ook niet meteen weg en zo, dus eigenlijk kom ik er wel!
Aaien is een no go, maar hey....ik ben nog jong, wat niet is kan nog komen.
Nou, ik ben verder ene heel vrolijk ding, lekker ravotten en stoeien met dat kleine spul hier, een balletje slaan, muisjes in de lucht gooien ( ja sorry), kortom: ik ben toch een behoorlijke verrijking in jouw leven, maar een andere kat in huis is een must. Kan ik weer bemoederen, vind ik leuk.
En die woef? Die is wel heel erg leuk, die geef ik een kopje en aaitje met mijn staart en dan krijg ik een natte lik recht in mijn snoet terug! Lachen.
Geef mij ruimte en tijd, dan zal mijn muurtje afbrokkelen, het is niet zo stevig gemetseld. Ik kan niet metselen, dus er zitten wat gaten in.
Ik ben toe aan een gouden mandje, de kinderen zijn onderdak, nu is het me time ❤
Een knipoogje van mij, Floor ( 1 1/2 jaar)Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!