Milly

Poes
3 jaar


Hoi ik ben Milly,

Toen ik hoogzwanger bij mijn pleegmama kwam had ik heel lang buiten gewoond en wist ik niet meer zo goed wat liefde, een volle buik en knuffels waren. Maar na twee dagen kwam het stilletjes aan weer helemaal terug!

Aaitjes zijn zalig! En dan kan ik lekker zitten spinnen en dabben. Ik durf op schoot, maar zit nog liever gewoon naast je en zit daar dan te genieten van jouw aaitjes en dan spin ik erop los.

De meeste speeltjes vind ik een beetje saai! Tot mijn pleegmama de Taby Tiger boven haalt! Dan ben ik niet te stoppen. Dan verander ik van een heel rustige lieve poes naar een echte speelse tijger die de vogel moet vangen!

Eten kan ik als de beste! Daar zal mijn nieuwe baasje nog een beetje aan moeten werken, maar wees gerust mijn pleegmama geeft je met plezier de nodige tips rond mijn eetgewoonten mee. Ik heb namelijk lang zelf voor mijn eten moeten zorgen en nu denk ik dat ik elke moment zonder eten kan vallen. Al leer ik stilletjes aan dat er altijd eten zal zijn!

Wil jij mijn baasje worden? Weet dan dat ik een super lieve en aanhankelijke kat ben die dol is op aandacht en knuffels!

Milly wordt enkel samen met haar dochter Beauty geplaatst!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!