Tanana

Poes
2 jaar


De hooizolder was mijn kraambed, best lekker zo die warmte en behoorlijk prive.
Maar ja, het gerucht ging al dat wij kattenfamilies niet zo welkom zijn op vele plekken die wij best tof vinden. Het gerucht werd werkelijkheid, dus we konden verhuizen. Gelukkig hadden we niet veel spullen, een verhuiswagen werd daarom ingeruild voor enkele kooien.
Eigenlijk kregen we een vele betere plek, achteraf gezien helemaal niet verkeerd. Gezonde voeding en een leuke plek voor mijn kroost om te ravotten en stoute dingen te doen. Met een voldane blik volg ik mijn toch-al-groot-geworden kinders. Af en toe beetje semi "Nah jongens, doe dat nou niet" roepen. Voor de rest knijp ik een oogje toe en moet ik zachtjes grinniken als ze gekke capriolen uithalen. Nooit geweten dat ik circusartiesten had grootgebracht. En als ik zeker weet dat niemand kijkt? Doe ik gewoon mee, zaaaaalig.
Ik voel me erg op mijn gemak bij mijn kinderen, maar sowieso voel ik me goed bij soortgenoten in het algemeen. Kopjes uitdelen, kusje hier, kusje daar en spelen maar,
Grote mensen zijn nog een dingetje, vind ik beetje eng. Dus even niet aaien en klef doen, hou graag gepaste afstand. Wat niet is kan nog komen, maar kalm aan... Ik ben ondertussen wel aan het lezen geslagen, de nederlandse taal, uitdrukkingen en hoe te interpreteren. Ben nu bij hoofdstuk 3, maar man o man, wat zijn jullie ingewikkeldddd. Heb nog een hoop boeken, maar kan enkel lezen als de kinderen slapen. Anders moet ik weer voorlezen enzo, helemaal geen zin in.
Mijn kinderen zijn al aan het daten geslagen, maar ik wil ook. Wil jij mij beter leren kennen? Dan is dat geheel wederzijds, kun je misschien een hoofdstukje uitleggen, want snap er soms helemaal niks van.
Hopelijk tot snel, want mama wil ook verhuizen ( enkel bij een andere kat of katten).
Doeiiii. Tanana


Ons meisje heeft op dit moment nog 3 kittens te verzorgen en op te voeden. Zij zal dus pas kunnen verhuizen als ook haar kindjes verhuizen.

Tanana geniet erg van de aanwezigheid van andere katjes, daarom wordt zij ook enkel geplaatst waar minstens al één sociale kat aanwezig is.
.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!