Gerritje

Kater
3 jaar


Een aantal weken geleden ben ik met 2 zusjes in Maasmechelen gevonden. Onze mama was nergens meer te vinden en daarom werden we in gastgezin van Zwerfkat in Nood opgevangen. Het is hier reuze gezellig maar onze opvangmama vind dat we klaar zijn om naar ons 4ever home op zoek te gaan. Mijn 2 zusjes zijn onder dak en vertrekken binnenkort. Ik ben dus nog op zoek naar een lekker mandje met kost en inwoning voor mezelf.
Ik heb wel graag dat er nog een minstens een andere jonge (katten)gast woont op die plek want ik hou zo erg van ravotten en heb dat ook nodig om in topconditie te blijven. En samen in een mand liggen is toch stukken gezelliger dan in je uppie. Ik ben ook nogal wat leven in de brouwerij gewent want we zijn hier op het moment met zevenen , een hond en een loslopende schildpad. Keigaaf joh.
Ik ben helemaal niet bang aangelegd en klim , tot schrik van mijn opvangmama, in de hoogste klimpalen en dan maken we, als jonge gasten, van de woonkamer een racecircuit.
Maar ook hebben we een aantal keren per dag onze knuffelmomentjes, qualitytime zeg maar. Ik vind het dus ook niet zo gezellig als mijn mensen hele dagen van huis zijn want ik word graag betrokken bij de huishoudelijke klusjes.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!