Wiske

Poes
7 jaar


Prachtige plaatsing van Wiske ❤
Wiske, ons aids-positief poesje, kwam een half jaar geleden bij ons in de opvang.Een mooie timide meid met de allerliefste oogjes.
Ze kwam niet zo goed uit de verf tussen zoveel katjes in de villa, dus werd besloten dat zij haar intrek mocht nemen in onze kleinschalige opvang Buddy Kat. Nouuuu, dat vond ze wel wat!
Ze begon zelfs een speels kantje te krijgen. En zodra er een schoot vrijkwam nam ze een aanloop en hup! Al spinnend en knedend met de pootjes genieten van alle streeltjes.
En toen... toen kwam er ineens een heel lief koppel op haar pad. Twee hele lieve mensen die Wiske helemaal zagen zitten. Zodra ze Buddy Kat inliepen stond ze al klaar. Op de voorste rij. Zelfs al spinnend en knedend, wetende wat komen ging. Ze sprong meteen op schoot en liet duidelijk haar liefde voor hen blijken. Haar toekomstige baasjes waren meteen verrukt!
De eeuwige vriendschap werd beklonken via een contract en nog een paar nachtjes slapen, zodat haar baasjes spullen voor haar konden kopen.
Vandaag was haar grote dag. YES! Wat een mooie dag voor ons Wiske, wat gaat zij genieten van haar nieuwe leventje.
Lieve Wiske, je bent vertrokken naar Antwerpen en jij gaat dat heel goed doen. Je gaat een schitterende toekomst tegemoet met de liefste mensen die nu al van jou houden.
We gaan je missen, maar we zijn zo bij voor jou. Dag schat!



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!