Valentina

Poes
4 jaar


Mijn baasje overleed en toen begon voor mij een lange reis. De vereniging waar ik terecht kwam ging op zoek naar hulp en zwerfkat in nood is hierop ingegaan.
Bij aankomen in mijn pleeggezin kon ik meteen het hartje stelen van de jongste dochter. Ze is mijn beste vriendin alle tijde en dus kreeg ik de naam van haar die een mooie toepasselijke betekenis heeft namelijk `kracht, dapperheid`. Ze heeft me beloofd altijd mijn beste vriendin te blijven, maar zei me dat ik ook recht had op mijn gouden mandje.
Ik ben een dame die het leven echt elke dag opnieuw met veel enthousiasme plukt. Hoewel ik ogen kreeg van moeder natuur kan ik deze niet gebruiken. Je leest het goed ik ben blind, maar dat houdt me niet tegen om op ontdekkingstocht te gaan. Verder ben ik heel erg speels en gebruik ik al mijn zintuigen om je te pakken te krijgen
Ik weet wat ik wil en geef aan wanneer ik dat wil. Dus dat ga ik nu ook gewoon doen.
Ik zoek een huisje waar ik koningin ben en alle harten kan stelen. Andere katten en honden laten me steeds schrikken en daarom heb ik ze liever niet in de buurt. Ik kan rustig mijn ding doen, maar ik verreis toch regelmatig knuffeltjes. Dus graag iemand die veel thuis is en niet te veel gaat reizen. Buiten gaan heb ik geen nood want ik ervaar er meer gevaren dan genot.
Dus heb je een krabton of zetel en ben je veel thuis en zoek je een knuffelpoes mail dan snel naar zwerfkat in nood want ik sta te wachten.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!