Oliver

Kater
7 weken


Zo hier ben ik dan.
Oliver een stoere niet bang uitgevallen kater
Ik ben zwart katertje en ben samen met mijn twee zusjes Michi en Nina gevonden, onze mama was spoorloos en zo zijn we bij een lieve dierenarts terecht gekomen.
Daar hebben we een week mogen blijven en lekkere melk gegeten en daarna zijn we verhuisd en bij ons gastmoeder aangekomen.
Tja als broer heb ik wel een voorbeeldfunctie dus heb ik aan mijn zussen laten zien dat je met lekker eten ook het sterkste kan worden.
Bij mijn gast moeder zitten nog 3 stiefzusjes en 1 flinke stiefbroer.
Met mijn stiefbroer kan ik goed opschieten alleen ik mag nog niet los om met hem te spelen.
Hij ligt tegen het hekwerk aan en ik tegen hem aan.
Lijkt me leuk om met hem op te trekken maar ook met mijn stiefzusjes die flink groter zijn als mijn zusjes.Daar mee spelen is zo klaar omdat ik gewoon sterk ben.
Wat zoek ik ? Gewoon een fijne plek waar ik niet alleen ben of bij een ook aanhankelijk broertje en of zusje of allebei mits ze niet te oud zijn omdat ik graag wil spelen.
Heb je die ruimte en zijn er ook jonge kinderen ( wat niet moet maar wel erg leuk) en heb je lekker eten want dat is wel een must hoor.
De liefde van een kater gaat door de maag toch?
Dus zoek je een macho in het zwart dan ben je bij mij aan het goede adresWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!