Zeppo

Kater
2 jaar


Mijn naam is Zeppo en ben op zoek naar een langdurige relatie.
Ik zoek een man/vrouw/gezin die het leuk vindt om met mij leuke dingen te ondernemen. Ik heb best wel een fijn leven, maar ik mis iets snap je?
Ik ben spontaan en lief. Je mag kinderen hebben, want ik ben daar dol op! Ik knuffel graag, hoop dat je daar een beetje tegen kan? Ik ben niet zo van het chique dineren bij kaarslicht. Ten eerste kan de tent in de fik vliegen en ten tweede heb ik geen tafelmanieren. Gewoon lekker thuis in de keuken snacken. Ben DOL op eten, kun je me 's nachts voor wakker maken.
Mijn blaas is verlamd, dus dat betekent dat je wat moeite moet doen, ahum. Tweemaal daags duw je dat ding leeg, ze leren je het hier, dus je gaat ervaren en zelfverzekerd met mij naar huis! Ik wil het luchtig brengen, maar ik snap dat je wenkbrauwen gaan fronsen. Komt goed, echt. Ik ben te liefdevol, te charmant om baasloos te zijn.
Sportief gezien hou ik van zeilen, wandelen, tennissen, golfen. Op tv.
Echt, echt sportief hou ik van een wandeling door de buitenren en dan geregeld een pauzemomentje. Wandelen kan vermoeiend zijn.
Ik zoek een eerlijke, lieve, gezellige familie of eenling, maakt me helemaal niks uit.
Kinderen heeeelemaal oke. Ik ben een vrolijke jongen, altijd in voor een knuffelmoment, daar moet je echt van houden.
Durf jij de uitdaging met mij aan? Ik sta alvast open voor jou en ben heel zenuwachtig. Brrrr.
Dikke kus en liefdevol kopje van de aller charmantste Zeppo! x

Zeppo is heel graag buiten. Door zijn blaasprobleem kan hij echter niet los buiten. Dus enkel in een goed afgeschermde tuin of kattenren.

Zeppo heeft door trauma een blaasverlamming wat wil zeggen dat deze 2 keer per dag met de hand geleegd moet worden. Indien u interesse heeft in Zeppo wordt u meermaals op locatie in Maaseik verwacht waar een ervaren verzorgster u dit aanleert.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!