Faye

Poes
10 jaar


Hooii, ik ben Faye. Paar maanden geleden werd ik door lieve mensen gevonden bij een restaurant. Ik geef ze een dikke nul voor het eten én voor sfeer en gezelligheid gezien ik bij de dierenarts de diagnose kreeg van "uitgedroogd en zwaar ondervoed". Geen aanradertje dus daar.
Bij mijn opvangmama kon ik mijn culinaire hart wel weer helemaal ophalen; brokjes, snacks, vleesjes, vers gekookte zalm? Laat maar komen, chef! Dat hippe gedoe "mousse van", "zalfje van" is allemaal niet aan mij besteed. Wel krijg ik er graag altijd een sausje bij. Anders is het wat droog in de keel, snap je? Bijkomend ben ik ook nierpatiënt en mag ik dus enkel dieetvoer eten. Maakt me alleen maar exclusiever, toch? Gelukkig zijn ook hierin diverse smaakjes zodat mijn smaakpapillen zich niet gaan vervelen.

Ik eet het liefst alleen, of samen met mensen. Soortgenoten zijn niks voor mij; dat gemiauw aan m'n kop, ga ik van blazen en stressen. Beetje gelijk die Gordon Ramsey.
Geef mij maar mensen; jong en oud. Beetje keuvelen met een snackje erbij, kom ik nadien lekker op je schoot knuffelen en kunnen we samen een dutje doen en uitbuiken.

Wil jij voor altijd met mij "Komen eten"? Vul dan snel het adoptieformulier in, graag met culinaire referenties!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!