Timon

Kater
6 maanden


Lara en Timon

Ik hou van mama, zij is de liefste van de heeeele wereld. Zou ik zo een liedje over kunnen maken, maar daar heb ik nu geen zin in.
Ik heet Timon de kleuter ( 5 maanden) en mama heet Lara.
Ik hoef niet zo nodig op kot. Waarom zou ik? Mama heeft altijd goed voor mij gezorgd en nu heeft ze mijn hulp een beetje nodig. En als goede zoon doe je dat EN het is gewoon gezellie.
We zijn samen op zoek naar een woning, all inclusive. Een woning waar we onze koffer voor altijd kunnen laten staan en stoffig mag worden.
Kijk, ik ga wat vertellen.
Mam Lara is een beetje verlegen. Ik huppel vrolijk om haar heen en roep: "Laat de boel de boel, het leven is te mooi!" En dan krijg ik een knipoogje en fluistert ze: "Ik doe mijn best lieve jongen."
Wanneer het rustig is en ze op haar gemak ligt, dan moet je haar eens zien genieten hey. Laat ze zich kriebelen onder de nek, mag je haar aaien en dan knijpt ze haar oogjes van zaligheid een beetje samen. Mama is zo cool. Zo trots op haar!
Ik ben een levensgenieter. Lekker dollen met de kattenbende, sliepslaap doen op jouw bed, prrrrr. Je mag me zelfs oppakken en aaien. Vind ik lekker. Mijn leven is 1 grote spannend parcours. De ballenbaan is dan ook mijn favoriet, beetje meppen tegen dat ding, hengelen en me continu afvragen waarom ik die bal nou NOOIT eruit kan wippen.
In mijn vroegere leven was ik vast een braaf hondje. Gooi wat met propjes papier en ik ga het halen en breng het je terug. Nog eens! Apport! Zo grappig, ikke. En hop daar gaan we weer, rennen achter de propjes, oppakken en er fier mee rondlopen.
Mama Lara ligt altijd in een deuk, soms rollen we over de grond van het lachen!
Maar goed, wij dus, mama en ik zoeken JOU. Wat doen we, spreken we snel eens af? We zijn ready to take off.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!