Bonita

Poes
3 jaar


Ik ben een gezegend meisje. Althans, dat zegt de betekenis van mijn naam. Nu, ben ik het er eigenlijk wel mee eens, want hoe ik ooit ben achtergelaten is echt een dikke NO GO. Mij met mijn kinderen een beetje in een doos proppen en als illegale stort bestempelen.
Tis dat iemand het zag gebeuren en dat hartstikke stom vond. Geluk bij een ongeluk, en nu bij een gezellig opvanggezin. Ja, ik ben gezegend.
Mijn kinderen kregen vanaf toen een goede start. Met volle overgave bracht ik hen groot en na het uitwisselen van Facebookadressen hebben we elkaar uitgezwaaid. Zij zijn alvast goed terecht gekomen. Mooi. Nu ik.
Komt ie:
Ik ben lief. Heel lief. Ik heb zo gaandeweg ontdekt wat jullie mensen fijn vinden. Uiteraard met de bedoeling om mij nog meer te plezieren, maar kom.. jullie vinden het geweldig.
Nadat we lekker samen hebben geknuffeld en jij iets hebt van 'Zo kan ie wel weer, ik moet dringend nog andere zaken doen', 'herinner ik je er subtiel aan dat liefde tijdloos is en je hier ruimschoots de tijd voor moet nemen. Dan loop ik naar je voeten en dan wrijf ik er liefkozend tegenaan. Als je gelukt hebt laat ik je schoenen zo weer glimmen, maar dat is bijzaak. Hoofdzaak is dat je denkt 'wauw wat ben jij toch lief, kom, gaan we weer knuffelen'. Goed voor jou, goed voor mij.
Ik kan het verder prima vinden met de andere katten in huis, dus daar heb je alweer een pluspunt.
Trouwens, harde en vreemde geluiden vind ik soms wat erover, vind ik stom.
Verder ben ik een nieuwsgierige neus, hou van haute cuisine, dus je mag me altijd wakker maken voor een lekkere hap.
Eens zien.. wat nog. Ah ja, kleine kinderen. Ik ben nog aan het twijfelen of die kleine dribbelvoetjes me kunnen bekoren, weet nie, kan misschien een beetje eng zijn. Maar verder? Verder kun je alle kanten met me op. Dat knuffelen is echt wel een dingetje waar ik veel nood aan heb, dus daar moet je echt wat tijd aan geven 😉
Weet je wat? We spreken gewoon eens iets af, praten we bij en kunnen we onze interesses eens naast elkaar leggen.
Hey, hopelijk tot snel? Dikke kus van mij! XWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!