Ana

Poes
3 jaar


Hoi, hallo zie je ons?? Wij zijn Ana en Alvera wij hebben deze mooie namen van onze oppas mama gekregen, Ana betekent 'liefelijk' en Alvera 'waarheid'. Kijk nog eens goed naar onze foto's dan snap je wel waarom wij deze namen gekregen hebben😀

Ik Ana durf al ietsjes meer dan mijn zusje Alvera maar ook ik vind alles nog wel een beetje spannend. Handen en voeten jeetje wat zijn die dingen groot en eng wij vinden dat allebei best spannend, wij willen jullie dan ook vragen om ons rustig te benaderen en beloven jullie dan dat als het vertrouwen er is het heel gezellig te maken in ons nieuwe huisje.

Kleine kinderen daar schrikken wij nog te erg van maar grotere kinderen die begrijpen dat je niet achter ons aan moet rennen zouden wij heel graag ontmoeten. Omdat wij samen toch best veel energie hebben en soms lekker door de hele woonkamer kunnen rennen zouden wij het fijn vinden om in een wat groter huis terecht te komen en waar wij zo af en toe naar buiten kunnen, maarrrrrr wij vinden alles nog spannend dus zou het fijn zijn als het een tuin is die cat proof is 🐾. Bij onze oppas mama vinden wij het ook heel erg fijn om samen op de krabpaal te liggen en dan lekker naar buiten te kijken en zo lekker samen in slaap te vallen. Balletjes en speelhengeltjes zijn toch wel ons favoriet om mee te spelen en soms is het ook gewoon lekker om onder ons kinnetje of buikje te kriebelen.

Wij willen graag samen naar 1 huisje omdat wij wel heel erg aan elkaar gehecht zijn. Denk je nu dat je ons dit fijne thuis kunt geven neem dan contact op met zwerfkat in nood die gaan dan kijken of jullie ons kunnen komen bezoeken bij onze oppas mama.

Liefs Ana en Alvera ❤



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!