Arya

Poes
8 jaar


Sansa en Arya

We hadden een plan.
We waren het leven op straat beu, dat is niet aan ons uitbesteed, wij hadden ooit een huis, een beschermde omgeving. We houden van rust en warmte, geen gescharrel om eten, we zijn amateurs op dat vlak.
We besloten dat het genoeg was, we wilden gered worden. We kozen een huis uit, we konden niet bij de bel, maar Arya heeft de zieligste blik, dus zij stond voorop, en ik ( Sansa) deed dan wat semi-achtig rollen met de ogen en knorre- honger geluiden maken.
Nou, dat was al snel in de pocket. De redding was nabij HA! Daar gingen we dan, samen naar Villa Vagebond. Dat ging wel errug vlot.
We zijn eigenlijk aan het logeren hier, totdat we gespot worden door hele lieve mensen die ons wel zien zitten.
Beetje foute timing, dat wel, met al die snoezige kleine kittens en hun baby oogjes. Maar hey, wij zijn ook niet verkeerd. Arya is heel aandoenlijk met haar kwetsbare zachte blik. Ze heeft een peperkoeken hartje en geniet van knuffels, aaitjes, kusjes en mierzoete woordjes. Ze is echt kei lief.
Ik ben dan weer de meest kunstzinnige van de familie en koos voor mijn vacht een rijke kleurschakering. Wat rode vegen er doorheen en klaar. Staat me wel. Mijn ogen zijn van nature zo speciaal. En natuurlijk is mijn hartje puur en oprecht, want ik hou enorm van lekker kroelen met jou.
Wij zijn geen hieperdepiepjes, en gaan zo ons gangetje. Lekker op het gemak en zo.
Samen zoeken wij jou! Een ander katje in huis is geen probleem, we doen echt niet moeilijk.
Hopelijk kunnen we snel eens daten, want wij zijn net zo koddig als al die jonge trippelpootjes, let jij maar eens op ♥
Doei! Sansa en ik

Arya en Sansa plaatsen wij graag samen. Zij zijn beiden heel lief en sociaal. 2 rustige meisjes. Kunnen ook goed met andere katjesWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!