Jitske

Poes
1 jaar


Hallo iedereen, Jitske hier!
Jitske Fritske noemen insiders mij ook wel liefkozend. Ik ben wel een meisje hoor, maar hou niet van jurkjes.
Ik ben een kleine acrobaat, een blije mup, een lachebekje. Ik maak de meest ingewikkelde sprongen en mijn schijnbewegingen zorgen voor hilarische momentjes. Ik heb mijn eigen prive publiek, ze zitten op de voorste rij als ik mijn optredens weggeef. Ik kan dat niet alleen, daarvoor heb ik wel helpers nodig, vriendjes die met mij het spel aangaan en kleine wedstrijdjes willen doen.
Ik heb dan minstens 1 blije soulmate nodig, waar ik na een potje voetbal, of gewoon achter elkaar aanrennen, lekker kan neerploffen in een zacht mandje. Dan wil ik daar klef doen en beetje chillen met mijn nieuwe vriend(in). Jij mag er ook bij, maar dan moet je grotere mand kopen. Ik slaap graag dicht bij je en kan heel snoezig en lief zijn, zo ben ik gewoon. Jiske Fritske.
Mijn zusje heeft al een huisje gevonden, ze vertelde me op whatapp dat ze 2 dagen verstoppertje onder de bank had gespeeld, ze vond het best eng zo allemaal. Daarna dacht ze: "whatever, ik waag de gok, ik zoek me een roze zachte mand uit en ga genieten!" Mijn zus en ik lijken op elkaar, dus ik denk dat dit mij ook gaat gebeuren. Even paar daagjes verstoppen, dus zet die zachte mand maar vast klaar. Komt ook goed met mij en al helemaal als jij gekke kattenvriendjes voor me hebt. Er zijn wel nog wat toffe gasten hier die met me mee zouden kunnen verhuizen.
Ik ben een gevoel meisje, in hart en lichaam. Mijn darmpjes zijn wat gevoelig, dus heb kei goeie voeding nodig en niet teveel gewissel met van alles.
Ik beloof jou dat wij samen oud gaan worden, een lang en gelukkig leven krijgen als beste vriend (din)en. En als je wil lachen, moet je vooral mij adopteren. Theater aan huis, handig met die coronadinges.
Liefs van mij, Jitske

Jitske kan eventueel samengeplaatst worden met Bruno of Gracie ♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!