Ben

Kater
10 jaar


Ik ben Jerry, en die zwarte parel daar is Ben. Grappig eigenlijk. Yin en yang, peper en zout en nog meer van die dingen. Ja,wikipedia heeft me wat uitspraken geleerd. Ben wil dat ik het woord doe, nah, dan doe ik dat toch. Beste vrienden verdelen de taken eerlijk. Ik een beetje opperhoofd, dan kan Ben beetje onderuit zakken.
Goed, wij zijn twee maatjes die door bijzondere omstandigheden samen hier zijn beland. Fijn asiel hoor, lieve mensen en nog van dat. Wij mogen niet klagen. Lekkere hapjes, veel slaapgelegenheden, we kunnen wat wandelen, een balletje slaan, beetje kletsen met de buren en de aandacht vangen van de verzorgers, maar ehm.. tis een beetje druk hier. Heb begrepen dat het hoogseizoen is, veel kattenvoetjes, veel reddingen en veel aandacht te verdelen. Dat heeft ons behoorlijk overdonderd.
We zijn geen aandachtroepers, geen dominante typjes, we zijn bescheiden en wachten netjes op onze beurt.
Een asiel is niet echt ons dingetje, maar we maken er het beste van.
We rusten veel uit, we praten bij aan het eind van de dag. Ben treurt een beetje, ikke misschien ook wel.
We zijn enorm gericht op mensen, we zijn lief, aanhankelijk en zachtaardig.
Samen zijn we op zoek naar onze nieuwe mensen. Kinderen? No problemo. Andere katten? Nooit een aanvaring mee. Maar geen 50 hè ;-)
We hebben veel liefde te geven, onze hartjes zijn groot en daar pas jij met gemak in. We zullen onze nieuwe vriendschap met beide pootjes omarmen, maar we hopen gewoon dat we gezien worden en de kans krijgen in deze hectische tijd. Dank je wel voor je aandacht!
Liefs en heel veel poezenkusjes Ben en Jerry x



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!