Bean

Poes
1 jaar


Hoi wij zijn Bo (zwart, kater) en Bean (grijs/wit, poes), broer en zus.

Wij zijn bij onze opvangmama terecht gekomen omdat onze moeder is doodgereden. Gelukkig hadden we elkaar nog. We hebben nog een broertje, maar die heeft inmiddels een gouden mandje gevonden. Nu wij nog! We vonden mensen in het begin heel spannend. Maar we zijn ook best wel nieuwsgierig. Dus inmiddels zijn we al heel goed gewend en razen we samen met onze andere kattenvriendjes door het huis.

Ik (Bean) zal mezelf even voorstellen. Je zou denken dat mijn grote broer Bo veel meer durft dan ik. Maar stiekem ben ik de stoere van de twee, want ik durf al knuffels te halen en gezellig op bed erbij te liggen. Want die knuffels zijn echt genieten! Maar Bo komt daar vast ook nog wel achter hoor....Verder ben ik een rustig meisje, ik houd van mijn middagdutje, het speelkwartier met mijn vriendjes en uiteraard iets lekkers op zijn tijd.

Wat hoor ik nu? Zegt Bean nu dat ik niet zo dapper ben als zij?? Wat een onzin. Dan zal ik (Bo) ook maar eens iets over mezelf vertellen. Dat ik die mensen nog niet aan me laat zitten betekent niet dat ik niet dapper en stoer ben! Wacht maar tot er iets te eten is, ik sta vooraan en ik doe mijn best om zoveel mogelijk te pakken te krijgen. Met stoeien win ik ook altijd, dus hoezo niet stoer? En met die mensen, ik vertrouw ze gewoon nog niet 100%. Voordat je het weet zit je in een mandje bij de dierenarts voor een paar prikken. Mij niet gezien! We zouden in ons nieuwe huisje graag samen willen blijven of anders willen we in ieder geval met een ander gezellig vriendje of vriendinnetje samenwonen.

Duuussss.... lijkt het je wat? Dan horen we graag van jullie, pootje Bo en Bean

Bean wordt enkel samen geplaatst met Bo. Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!