Noan

Kater
13 weken


Hallo allemaal,

Mijn opvang mama vertelde me dat het tijd is voor een nieuw avontuur en misschien wel het belangrijkste avontuur in mijn leven. Namelijk de zoektocht naar mijn gouden mandje. En ja hoor dat vind ik wel super spannend!

Begin juni dit jaar werd ik samen met mijn mama en broertjes gespot in een tuin waar we niet zo gewenst waren. Eerst werd mijn mama gevangen en een dag later werden ook ik en mijn broertjes gevangen. En zo werden we weer herenigd bij ons opvanggezinnetje. Mama vertrok naar villa vagebond en 2 van mijn broertjes gingen naar een ander opvanggezin. Want ja ik moet eerlijk toegeven het was toch een kleine drukte met momenten, een aangename drukte maar toch.

Ik en mijn broertje Fynn waren volop bezig met het ontdekken van onze nieuwe speelkamer toen mijn opvangpapa thuis kwam met nog een broertje van ons dat ze een week later hebben gevonden in dezelfde tuin. Kom maar snel bij ons, wij gaan als grote broers voor je zorgen.

Ik loop er zelf niet zo met te koop maar ik denk dat ik toch wel mag zeggen dat je de stoerste ben van ons 3. Ik slaag geen enkel avontuur af en ben van niets of niemand bang.

Geen enkel balletje, muisje of lintje in huis is veilig voor mij.

Maar ook de krabpaal mocht er al verschillende keren aan geloven.

Bij mijn opvanggezinnetje hebben ze ook een 2 jarige kater en natuurlijk vind ik niets leuker om hem af en toe eens te plagen. Want ja ik ben toch sneller dan hem

Ondanks dat ik heel speels ben kan ik ook erg genieten van knuffelen met mijn opvangmama en papa of gezellig mee in de zetel op hun schoot komen zitten.

Tot slot heb ik niet zoveel eisen. Het liefst zou ik samen met mijn broertje Fynn naar een nieuw huisje gaan of naar een huisje gaan waar ze al een anders speelkameraadje voor mij hebben waar ik veel plezier mee kan maken.

Dikke knuffels

Noan

Noan wordt het liefst samen met z'n broertje, Fynn geplaatst!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!