Fynn

Kater
13 weken


Hallo allemaal,
Mijn opvang mama vertelde me dat het tijd is voor een nieuw avontuur en misschien wel het belangrijkste avontuur in mijn leven. Namelijk de zoektocht naar mijn gouden mandje. En ja hoor dat vind ik wel super spannend!

Begin juni dit jaar werd ik samen met mijn mama en broertjes gespot in een tuin waar we niet zo gewenst waren. Eerst werd mijn mama gevangen en een dag later werden ook ik en mijn broertjes gevangen. En zo werden we weer herenigd bij ons opvanggezinnetje. Mama vertrok naar villa vagebond en 2 van mijn broertjes gingen naar een ander opvanggezin. Want ja ik moet eerlijk toegeven het was toch een kleine drukte met momenten, een aangename drukte maar toch.

Ik en mijn broertje Noan waren volop bezig met het ontdekken van onze nieuwe speelkamer toen mijn opvangpapa thuis kwam met nog een broertje van ons dat ze een week later hebben gevonden in dezelfde tuin. Kom maar snel bij ons, wij gaan als grote broers voor je zorgen.

In het begin zocht ik heel vaak mijn broertje Noan op, eigenlijk zijn we beste vrienden. Maar de laatste dagen ging ik steeds meer zelf op ontdekking. En ging net als mijn broertje geen avontuur meer uit de weg. Maar natuurlijk speel ik nog steeds heel erg graag met hem samen en soms krijgen we zo een zot halfuurtje en vliegen we elkaar op een speelse manier in de haren. Er is toch niets leuker dan eventjes te ravotten.

Ondanks dat ik heel speels ben kan ik ook erg genieten van knuffelen met mijn opvangmama en papa of gezellig mee in de zetel op hun schoot komen zitten.
Tot slot heb ik niet zoveel eisen. Het liefst zou ik samen met mijn broertje Noan naar een nieuw huisje gaan of naar een huisje gaan waar ze al een anders speelkameraadje voor mij hebben waar ik veel plezier mee kan maken.

Dikke knuffels

Fynn

Fynn wordt het liefst met z'n broertje, Noan samengeplaatst!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!