Juliette

Poes
1 jaar


Even in het kort jezelf voorstellen omdat je een eigen huisje mag zoeken, dat valt nog helemaal niet mee. Want ja, wat moet je dan vertellen?
Dat ik buiten liep, werd gevangen door een project en binnengebracht bij een dierenarts. Die ergens werkt waar het protocol van de gemeente is: aids-positief? Dan de spuit erin.
Gelukkig werden Zwerfkat in Nood en Buddykat gebeld; als die mij zouden overnemen, bleef ik in leven. En dat deden ze natuurlijk; gelukkig ben ik nu dus veilig.
Of moet ik vertellen dat ik, toen ik nog buiten liep, kittens had. Lieve mensen, ik was zelf nog zo jong, het was echt moeilijk om daar goed voor te zorgen. Gelukkig zijn die nu ook veilig ondergebracht en hoef ik sinds ik hier woon geen moeder meer te spelen.
Nu ja, dat heb ik allemaal achter me gelaten. Maar door alles wat ik heb meegemaakt is mijn vertrouwen wel een beetje beschadigd. Ik zou zo graag mijn hartje weer een beetje willen opstellen naar jullie mensen. Hier, in Villa Vagebond, zijn allemaal heel lieve verzorgsters, dat heb ik nu wel in de gaten. Daarom ren ik niet gelijk meer weg als er iemand binnenkomt, maar durf ik al te blijven zitten.
En ze zeggen allemaal hetzelfde: “Neem je tijd maar lieverd, het komt goed, zoals altijd ❤”
Ook de andere katjes hier zijn zo lief, die helpen mij heel goed mijn zelfvertrouwen te herstellen.
Oh ja, weet je wat ik echt wel even moet vertellen: mijn naam Juliëtte, die is zo goed gekozen.
Want dat betekent ‘waardevol juweel’ en ‘jeugdig’. Nou, dat klopt wel hè. Dat de mensen hier mij hebben gered moet wel betekenen dat ze mij waardevol vinden. En mijn prachtige grijze vacht is net een juweel. Ik ben net 1 jaar geworden, dus ja, jeugdig ook!
Om het je makkelijk te maken hoef je alleen maar dit te onthouden: Juliëtte, klein en fijn!
Liefs en een 🐾van Juliëtte💗
Juliëtte gaat naar buiten, maar dat mag omwille van haar FIV enkel in een afgesloten tuin of buitenren.
 

Is nog erg bang voor mensen. Ze blijft wel al binnen als je de kamer inkomt. We kunnen echter nog niet echt kortbij komen. Andere katjes vindt ze ok. Ze heeft zeker potentieel, maar ze heeft echt tijd nodig om vertrouwen te krijgen.

Juliette is erg graag buiten. Omwille van fiv+ mag zij echter enkel buiten in een goed afgesloten tuin of kattenren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!