Ezra

Kater
4 maanden


Shira en Ezra

Ik kom er gewoon voor uit schaam me nergens voor. Ik ben een MAMA's kindje. Zo. Ik hou van mama en mama van mij en ik ben niet van plan om haar in de steek te laten. Mama is de liefste van de hele wereld en ze is kei dapper!
Ik ben Ezra trouwens, een kleuter.
Vroeger woonden we onder een houtstapel, ik vond het wat krapjes. Maar dit was wel een uitstekend basis om je te verstoppen bij dreigend onheil. We hadden geen electriciteit, zelfs geen wc, maar we hadden elkaar. Dan ben je een rijke kat, kan ik je wel vertellen.
Ik had nog nooit tweebeners gezien, maar jeetje hey. Jullie passen echt nooit onder een houtstapel.
Ons gezin werd gevangen en we hingen zo hard aan mama, dat zij ons wilde beschermen en haar pootje pijn deed.
Later vertelde ze me dat het pootje zo erg was, dat het bijna eraf gehaald zou worden. Maar we hebben oefeningen gedaan, ik deed voor de lol mee en nu gaat het helemaal goed. Ze kan gewoon op haar pootje steunen, maar ze mag nooit meer naar buiten. Vinden wij helemaal niet erg, lekker saampjes binnen zitten. Mama Shira houdt heel erg van knuffelen met jullie mensen. Ze moet jullie wel eerst wat leren kennen, maar dat is niet erg, ik ben net zo. Ik hou ook van jullie handen, maar eerst even zeggen wie je bent en onderlinge afspraken maken, dan zit dat helemaal goed tussen ons.
We kunnen beste vrienden worden, ons hart is puur en groot. Daar pas jij makkelijk in. We kunnen samen spelen? Onze nieuwsgierigheid is een familietrekje, net zoals lekkere hapjes scoren en gewoon niks doen.
Ik mocht van mama trouwens het woord doen, das goed voor mijn zelfvertrouwen en kan zij lekker middagdutten.
We willen heel graag ons koffertje pakken, we nemen niet zoveel mee, wij zijn bescheiden.
Lieve handkusjes en zwaai zwaai!
Ezra ( 3 1/2 maand) en mama Shira ( 1 jaar) x

Kan een afbeelding zijn van kat en de tekst 'Ezya Shira'Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!