Dax

Kater
4 maanden


Piep! Hallo lieve mensen, mijn naam is Dax. Zoals je al wel kan zien aan de foto’s, ben ik een enorme flodderaar. Mijn opvangmama zegt dat ik zelfs meer een hondje ben dan een kater, omdat ik haar overal volg en steeds bij haar op schoot wil.

Ik hou heel erg van nieuwe mensen en wil steeds knuffelen. Ik heb dan ook veel aandacht nodig. Gelukkig krijg ik die aandacht ook van mijn lieve zusje Ellie. Wij spelen urenlang samen en worden ook vaak samen slapend teruggevonden. Het liefst van al zou ik dan ook samen met haar worden geplaatst, want wij zijn dikke maatjes! Zelfs nu mijn opvangmama dit aan het schrijven is, liggen we samen te ronken op haar schoot.

Iedereen zegt vooral dat ik super lief ben, dat is natuurlijk heel fijn om te horen. Zelfs de dierenarts gaf mij een complimentje omdat ik zo kalm bleef bij mijn prik! Ik hoop vooral een huisje te vinden waar er veel met mij gespeeld kan worden en waar ik veel liefde en aandacht krijg. Misschien is dat wel bij jou? Vul dan snel het formulier in om eens te komen kennismaken. Tot snel!


Kopjes en aaitjes, DaxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!