Nala

Poes
6 maanden


Dankzij de moedige vrijwilligers van Zwerfkat in Nood vzw zijn Nala en Radja gered uit het rampgebied in de Ardennen. Op een verlaten, verwoeste camping zwierven enkele katten rond, die gelukkig snel gevangen werden! Voor de zekerheid is er nog een vangkooi gezet met een camera erbij: je weet immers nooit… En ja hoor! Volgens de camerabeelden kwamen ’s nachts twee schichtige kittens langs. De vrijwilligers hebben veel geduld moeten opbrengen, want het heeft wel enkele dagen gekost om deze kittens in de vangkooi te lokken…

Bij het opvanggezin was snel duidelijk dat de tijgertjes nog nooit contact met mensen hebben gehad. Nala en haar zusjeRadja waren erg bang, dus met veel geduld en lekker natvoeris er aan hun vertrouwen gewerkt. Radja geniet intussen van een rustig momentje op schoot met kusjes en knuffeltjes, terwijl de andere pleegkittens de kamer op stelten zetten. Radja heeft dus al heel veel vooruitgang gemaakt maar schrikt wel makkelijk van onverwachte beweging of geluid. Nala is daarentegen heel dapper en nieuwsgierig maar ook een tikkeltje wantrouwig. Ze zal je overal op de voet volgen en kijken wat je aan het doen bent en intussen geniet ook zij al van streeltjes.

Nala en Radja doen alles samen! Samen eten, samen spelen, samen slapen, … Hierdoor zijn we op zoek naar een rustige thuis voor dit duo, waar ze de tijd en ruimte krijgen om te wennen aan hun nieuwe omgeving. Met liefde en geduld zullen Nala en Radja verder openbloeien, zolang het maar op hun tempo verloopt!

Wordt enkel samen met Radja geplaatstWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!