Pippa

Poes
1 jaar


Dag mensjes allemaal.

Mama Pippa hier. Tijd om me ook even voor te stellen aan het grote publiek. Ik had het de voorbije maanden wat druk met de beebies. Goh wat heb ik daar van genoten. Ik beviel van 2 kleine lieve ukkepukjes waar ik op slag verliefd op werd.

Waauww zo mooi dat mama gevoel. En toen gebeurde er nog iets fijn. 2 dagen later kreeg ik er zomaar een 3de beebie bij! Ik werd instant verliefd op dat kleine krijsende meisje dat ze me voorhielden. Zo klein , zoveel lawaai, zo’n grote honger… zonder

nadenken nam ik haar in mijn bek en liep er snel mee naar mijn warme nest. Kom maar kleintje, lekker drinken en gezellig bij broer en zus. Jij bent nu ook van mij. En zo werd ik dus mama van niet 2 maar 3 lieve snoetjes.

Ondertussen zijn onze Arthur en pleegzus Georgie samen vertrokken naar hun nieuwe huisje en daar doen ze het goed vertelde de opvangmama me. Ik moest me geen zorgen maken. Ze eten goed, spelen en knuffelen met de kindjes en genieten samen van het huis op stelten zetten.

I did a great job 😊

Maar nu is het tijd om even aan mezelf te denken en dus ook op zoek te gaan naar een plekje om te gaan wonen. Ik kan niet eeuwig in de opvang blijven natuurlijk, is met ook net ietsjes te druk. Ik ga op zoek naar een plekje voor mezelf of misschien wel samen met mijn dochtertje Gracie.

Zij zoekt ook nog een plekje en misschien is het wel fijn om samen ergens te gaan wonen. We zijn nogal aan mekaar gehecht geraakt de voorbije weken, zeker nu mijn andere kleintjes er niet meer zijn, geniet ik van samen spelen met haar. Ja hoor je leest het goed ik ben een heel speelse mama en ren nog vrolijk achter de kleintjes hier in de opvang of geniet van het samen spelen met de ballentunnel. En mijn favoriete bezigheid… muizen vangen ! Ik ben de allerbeste zeggen ze hier. Grote, kleine, dikke , dunne…ik krijg ze allemaal te pakken en kom ze dan ook luidkeels miauwend aan je showen als ik er weer eentje te pakken heb. Misschien ook nog even vermelden dat ik een babbelkous kan zijn. Ja sorry dan loop ik heen en weer en ondertussen vertel ik een heel verhaal. Best is dat je dan even gezellig mee babbelt want anders stop ik niet hoor. Tis maar dat je het weet. Ik heb gewoon heel af en toe wat aandacht nodig.

Verder ben ik een lieve poes en vind ik bijna iedereen leuk en hou ik wel van een aaitje. Ik ben geen schootligger maar lig heel graag in een mandje of een holletje. Alleen of samen met Gracie. Of gewoon op de leuning van de zetel. Ik kijk ook graag aan het raam naar de vogeltjes buiten. We weten alleen niet of het zo’n goed idee is van mij buiten te laten… We twijfelen een beetje. Een volledig afgesloten tuin moet uiteraard kunnen maar anders…ik ben ook zo’n sociaal geval he, dus als ik op de straat loop en iemand spreekt mij lief aan, ja dan bestaat de kans dus dat ik al kletsend gezellig mee ga lopen en dat is niet de bedoeling natuurlijk. Dan ga jij mij missen en huilen en dat willen we niet. Dus een afgesloten tuintje of een gezellige veranda of buitenren waar ik naar het buitenleven kan zien en in het zonnetje kan liggen…klinkt mij alvast goed in de oortjes. En nu ik toch bezig ben… Moest het kunnen voor jou… misschien met dochtertje Gracie ?? Zij staat ook op de website op zoek naar een plekje. Een plekje samen met mama of een poezenvriendje uit de opvang. Dus heb jij plek voor 2 pluizige vriendjes…formuliertje invullen voor ons samen.

Oh ja nog een kleinigheidje…ik kan héél goed eten 😊 Zo weet je dat ook weer.

Liefs mama Pippa

Ps: nog een klein weetje. Ik ben gered uit het overstromingsgebied in de Ardennen. Ik spreek dus ook een mondje Frans hahahaha grapje !

Pippa wordt enkel samen met Gracie geplaatstWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!