Ocean

Poes
1 jaar


Oke, even 1 1/2 meter. Ja, daar, prima.
Hai! Spannend allemaal. Adem in, adem uit. Hoe heet je? Ik heet Ocean. Alles goed met jou?
Met mij gaat het best oke.
Ik heb behoorlijk wat baby's op de wereld gebracht, allemaal even lief, allemaal even aandoenlijk.
Het is echter vermoeiend om te blijven baren, ook al hou je veel van je kinderen, als volwassene wil je ook een eigen keus hebben. Die katers gebruiken niks, de apotheek schudde neen, toen ik om de pil vroeg. Ik heb nog even overwogen om met een spandoek rond te lopen en ME TOO te roepen, maar mijn hoofdactiviteit was eten zoeken, onderdak vinden, zien om te overleven. En al die katers waren ook maar arme sloeberds, dus een rechtszaak zat er ook niet in.
Gelukkig zit de knip er nu op, dank u zwerfkat in nood!
Nu, orde van de dag, mijn laatste kinderen zijn uitgevlogen, allemaal schatjes, zo trots op ze. Die gaan het maken, sowieso.
Meestal blijven de moeders achter, zoals ook ik, maar ik ga daar niet dramatisch over doen. Ik hoop dat ik via deze weg toch een behoorlijke kans ga maken. Zou ik erg waarderen 🙂
Ik vraag niet zo heel erg veel. In deze jachtige tijd, vraag ik vooral om een rustig tempo, ik weet zeker dat er mensen zijn die dit volledig kunnen beamen. Rust, structuur, helderheid, liefde en hoop.
Ik hou van voorspelbaarheid, dat maakt me kalm en zelfverzekerd. Weet wat me te wachten staat, geeft een zekere veiligheid.
Kleine kinderen zijn onstuimig en dat is niet erg, is gezond, maar niet voor mij 😉 Ik ben beetje schrikachtig, maar sta open om te leren, om te vertrouwen, stap voor stap.
Een lieve sociale kat des Huizes is prima voor mij, maar koppel ons op het gemakje. Alle tijd, onthaast!
Mijn dankbaarheid kan ik misschien niet uiten in knuffelen, maar in mijn ogen lees je altijd de liefde terug. Gered van de straat, dat zal ik nooit vergeten. Ik had geen toekomst, ik droomde er zelfs niet over, bang om enkel verdrietig achter te blijven.
Nu krijg ik wel die kans, een kans ook om te dromen en mijn hart te volgen. Besef dat ik altijd enorm dankbaar ben enz al blijven, er zit heel heel veel liefde nog op slot, wat graag haar sleutel wil vinden.
Ben jij mijn sleutel? Mijn toekomst, mijn kans op echt ware geluk?
Ik zal verlegen zijn, tijdens onze eerste ontmoeting, maar ik heb mijn opvangmama die mij zal bijstaan en voor mij het woord zal voeren.
Dank je wel, dat je even naar mij hebt geluisterd, dank je wel...
Liefs Ocean, 1 1/2 jaar xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!