Coral

Poes
5 maanden


Piep ik ben Coral

Samen met mijn mama, broer en zus kwam ik in een pleeggezin terecht. Oké heel eerlijk? In het begin was ik echt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Neem dat maar heel letterlijk, maar hé niet stoppen met lezen! Ik ben nu niet meer zo! Met veel geduld en vleesjes heeft mijn pleegmama me geleerd dat mensen best wel oké zijn. Ik moet nog een beetje oefenen op geaaid te worden, maar ik ben een leuke meid die enorm geniet van spelen met
balltjes, muisjes en de speelhengel. Haal je vleesjes of snoepjes boven, dan ben jij mijn beste vriend. Maar weet dat ik nog een wegje te gaan heb en dat je veel geduld met mij gaat moeten hebben. Maar ik beloof dat jou geduld beloont zal worden!

Oké ik wel een paar dromen, dromen van hoe mijn ideale gezin eruit zou zien.
Zo vind ik te veel drukte en onvoorspelbaarheid niet zo leuk! Daarom zoek ik een huis zonder kleine en jonge kinderen. Oudere kinderen die al een beetje aan het puberen zijn die wil ik wel een kans geven als ze het rustig aan doen! Maar weet dat ik (nog) geen knuffelkat ben en best een pittige tante kan zijn als ik bang ben!
Van mijn nieuwe baasjes verwacht ik dat ze me veel tijd geven (en snoepjes) als jij mij die tijd geeft zal ik een lieve kat voor jou worden!
Verder heb ik wel 1 heel grote en belangrijke droom. Ik droom van een hele lieve sociale poezen vriend. Ik ben graag in het gezelschap van een andere kat. Ik kan dan ook meteen leren dat jullie mensen best oké zijn.

Zie jij een date met mij zitten? Reageer dan snel en dan spreken we eens af! Maar weet dat ik op onze afspraak waarschijnlijk best verlegen ga zijn! Maar mijn pleegmama vertelt je met veel plezier hoe je hier verder aan kan werken!

Groetjes en tot snel?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!