Treasure

Kater
5 maanden


Hallo, ik ben Treasure

Ik kwam als wilde kitten binnen in mijn pleeggezin. Maar laat je daar niet door afschrikken hoor! De eerste tijd was ik erg bang, maar ik lust super graag vleesjes en ik heb er veel gekregen van mijn pleegmama. Daardoor heb ik het vertrouwen al snel gevonden.
Stapje voor stapje ben ik mijn pleegmama meer en meer gaan vertrouwen. Ik zocht haar aanwezigheid op, wilde gewoon in de buurt zijn. De snoepjes vind ik geweldig en door de snoepjes ben ik dichter en dichter bij mijn pleegmama gegaan. En ondertussen heb ik het gesnapt!
Aaitjes zijn geweldig! Oké, die hand dat er aan komt dat vindt ik nog een beetje eng, maar eens het op mijn rugje is en mijn pleegmama me aait dan zie je me genieten hoor!!
Ik ben er nog niet helemaal, ik moet nog een wegje afleggen, maar geef jij mij de tijd dan beloof ik jou dat ik een zalige kat word!

Wat zoek ik in mijn nieuwe huisje?
Lieve mensen die me de tijd geven en me niet forceren! Mijn pleegmama wil je gerust tips geven hoe je mijn vertrouwen het snelste wint.
Kleine kinderen zijn voor mij wel heel eng! Ze zijn lief hoor, maar zo onvoorspelbaar. Grote tieners die katten gewoon zijn, dat zie ik misschien wel zitten.
En dan mijn grootste droom! Ik ben een heel sociale meid en zoek dus een gouden mandje waar er reeds een super lieve en sociale kat aanwezig is. Dan kan ik lekker met mijn nieuwe vriendje spelen en knuffelen en leer ik zo dat mensen best wel oké zijn.

Wil je mij leren kennen en mij adopteren? Laat het me snel weten en dan kunnen we afspreken. Weet wel dat ik misschien een beetje verlegen zou kunnen zijn op onze eerste date. Geef me de tijd en ik bloei open tot een mooie lieve huiskat!

Groetjes!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!