Jack Sparrow

Kater
6 maanden


En dan komt deze kleine uk op ons pad. BOEM in ons hart!
Hij was enorm verzwakt, gevonden op een camping in Lommel. Helemaal aan zijn lot overgelaten. Zijn oogje hing half uit zijn oogbol en de kans dat hij gered zou worden was klein. Mensen komen en gaan op een camping, en niet iedereen heeft oog voor diertjes zoals Jack.
Maar hij werd gezien, iemand kreeg hem in de smiezen. Ons mager, klein verzwakt manneke..
We werden gebeld en hij mocht binnenkomen bij één van de samenwerkende dierenartsen.
Jack was zo verzwakt, tevens bloedarmoede, dat het oogje nog niet verwijderd kon worden. Hij zou de operatie niet overleven.
Hij werd zo goed als het ging gestabiliseerd en mocht de volgende dag met ons mee.
Maar we zagen dat hij alweer niet goed werd, dus werd er een nieuwe rit gemaakt naar onze hoofddierenarts.
Jack Sparrow kon niet zelf eten, hij zat onder de vlooien en was zowat leeggezogen. Het uitpuilende oog ziet er afschuwelijk uit, maar nog altijd zou de narcose/de operatie veel te zwaar voor hem zijn. Eerste prior was aansterken.
Zijn leven hing aan een zijden draadje, het waren bange uren, want hij was kritiek.
Na twee nachten bleek hij zich al wat beter te voelen. Hij begon zelf te eten, voelde zich naar omstandigheden redelijk goed, dus hij mocht nu echt naar 'huis', naar onze opvangouders waar hij rotverwend zou worden.
Aansterken is nu het allerbelangrijkste, daarna komt de grote operatie en wordt het oogje verwijderd.
Weet je, zo'n katje als Jack verdient de wereld. Hij is zo dapper en sterk... Hij heeft zo hard gevochten ook al is hij er nog niet. Maar de eerste dagen waren kritiek, hij heeft de dood overwonnen. Jack rulessss!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!