Seth

Kater
2 jaar


Ik woonde een tijdje buiten, een plek waar kattenvrienden je familie worden en je samen moet zien te overleven. Een hard bestaan, maar je had elkaar tenminste nog..
Plots zag ik allerlei vangkooien ten tonele komen. Er stond wat te gebeuren....
Later begreep ik dat iedereen gewoon weer terugkwam na castratie/sterilisatie, dus dat vond ik eigenlijk helemaal niet verkeerd.
Nou, kom maar op met die chop chop.
Moment moment... ik mocht niet terug? Heb ik ergens iets gemist? Aids-positief en ik krijg het allerlaatste spuitje? Ho ho, even wachten hiero! Er was nog een vriendje aids-positief, die had al het spuitje gekregen.
Degene die ons had gevangen was behoorlijk in paniek en begon rond te bellen.' Ja doe maar! 'riep ik haar nog na. Jeetje zeg hey.
Toen kwam het verlossende antwoord: ik was gered. YES!
En nu zit ik hier, al enkele maanden, en ik mag op zoek naar mijn huisje. Hoe kan het verkeren, eerst ten dode opgeschreven, nu wacht er een toekomst op mij.
Ik ben een lieve jongen, verlegen, maar lief.
In een kattenasiel kan het soms erg druk zijn en dat is nu net een dingetje waar ik dan beetje moeite mee heb. Buiten was toch net ietsje anders.
Ik kan heel goed met kattenvriendjes omgaan, maar als ze continu mijn inner circle doorkruisen met z'n allen, dan zoek ik me een rustiger plekje op. Een fijn holletje waar ik me in kan nestelen en waar wij dan samen zachtjes kunnen knuffelen. Want dat is wel een must, ik geniet intens van streeltjes! Lekker op gemak, fluister vooral veel lieve woordjes in mijn oor en mijn ogen sluiten zich langzaam en tevreden.
Ik zoek een plek voor altijd waar liefde en warmte heerst, een paar andere katten is heel fijn, oudere kinderen snappen mij ook goed, maar kleine kindjes zijn dan net weer wat te onstuimig. Meer moet dat niet zijn, ben een bescheiden jongen. Dat ik aids-positief ben hoort bij me, maar is niet eng of akelig. Komt goed, echt.
Zullen we gewoon eerst wat afspreken? Kijken of we klikken en hoeveel lieve woorden jij mij kan toefluisteren? Heb er al zin in joh! Tot snel ♥
Kusje Seth

Seth is een lieve kat, maar beetje schuchter. Houdt niet zo van drukte, dan gaat hij zich verstoppen.


Seth valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Kunt of wilt u zelf geen FIV+ adopteren dan kunt u Seth misschien wel op afstand adopteren. U wordt dan zijn peter-meterWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!