Romeo

Kater
15 jaar


Romeo zoekt zijn nieuwe liefde

'Juliaaaa, joehoe.. Julia waar ben je!' Romeo staarde mistroostig naar het balkon. Zo moest dat helemaal niet gaan. Julia had daar moeten staan en hem de liefde moeten verklaren. Zeggen hoeveel ze hem mist en zo.
Romeo voelde in zijn zakken. Hij had speciaal een muisje voor haar gevangen, maar ja, wat moet je ermee.
Hij haalde zijn schouders op en dacht: 'Ik wist het, ik wist dat Julia verliefd was op die spierbundel van de krantenwinkel. Eigenlijk maar goed ook, want onze liefde zou verkeerd eindigen.'
Hij liet zijn schouders zakken en slenterde over straat. Hij had pijn aan zijn oor ineens, ook al zoiets. Waarom nu. Hij dacht: 'Is dit nou liefdesverdriet of voel ik me nu ineens zo beroerd.'
Hij liep naar de persoon die al weken op straat voor hem zorgde en ze kreeg een liefdevol kopje en een dankbare blik.
Hij werd plots in een mandje gezet, hij mocht naar een betere plek. Een plek waar heel goed voor hem gezorgd zou worden. "Dag Julia' fluisterde hij nog.
Allereerst werd hij nagekeken door de dierendokter. Wel zo fijn, want dat liefdesverdriet was intussen over, maar de pijn niet.
Hij kreeg allerlei middeltjes en mocht bijkomen in het kattenasiel. Ok, vond ie dik in orde. Wel beetje druk, en er liepen best wat dominantjes rond en dat was hij niet gewend. Hij was graag op zichzelf, lekker alleen.
Hij zocht zich een plekje lekker hoog uit, waar hij nog altijd de balkonscene kon naspelen als ie zin had ;-)
Romeo is toch al een jaar of 15, een lieve ziel, een zachte jongen VOL liefde voor de mens. Hij is er nu klaar voor om een nieuwe liefde te vinden, eentje wel voor altijd, want dat gedoe met Julia hoeft echt niet meer. Veel teveel drama.
Hij zocht nu rust en stabiliteit. Kinderen ook welkom, groot of klein, maakt niet uit. Kan hij daar altijd nog muisjes aan geven.
Romeo is geen buitenkat. Lekker binnen bij de verwarming, bij jou of dicht tegen je aan. Lekker klef doen op de bank en samen snoepjes eten. Romeo heeft alvast zijn mooiste gedicht klaar, enkel en alleen maar voor jou <3 <3Romeo is een lieve kat, maar is graag op zichzelf. Hij houdt van aandacht van ons, maar andere katjes vindt hij niet zo leuk.


Hij kan erg jaloers reageren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!