Bram

Kater
6 maanden


Hoi, Bram hier!

Ik ben helemaal alleen in een tuin gevonden. Gelukkig kwam ik ergens terecht waar allemaal vriendjes waren. In eerste instantie moest ik niets van ze hebben, ik blies en gromde als ze in de buurt kwamen. Maar al snel zijn we besties geworden en maken we met z'n allen het huis onveilig.

Mijn opvangmama vindt mij een snoepje. Ik weet niet waarom, want ik haal af en toe wel wat kattenkwaad uit. Ik speel het liefst met dingen die eigenlijk geen speelgoed zijn. Schone sokken, pennen, dopjes, maakt niet uit. Maar ik vermaak me ook met balletjes, muisjes en de laser natuurlijk. Ooit zal ik dat rode puntje te pakken krijgen! En je bord met eten is niet veilig met mij in de buurt. Als ik moe ben van al dat spelen lig ik graag op de bank voor de tv of lekker warm op schoot. Ik houd van knuffelen op zijn tijd.

Mijn achterpootjes zien er wel een beetje raar uit als ik ren, ze staan blijkbaar een beetje ver naar buiten gedraaid. Net een rennende giraffe volgens mijn opvangmama. De dokter heeft ernaar gekeken en die zegt dat het niet ernstigs is en dat ik daar prima mee kan leven. Dat denk ik ook, want ik ren en spring als de beste.

Dus heb jij een leuk kattenvriendje en een lekkere warme schoot in de aanbieding dan neem ik graag bij jou mijn intrek Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!