Moppie

Poes
8 maanden


Missy en Moppie
Ik ben Moppie en ik heb geluk met Missy.
Ik was al een tijdje in de opvang en toen kwam zij erbij. Missy... het mooiste meisje van de hele omstreken en ook nog es de liefste! Ze is mijn vaste partner in crime. We hebben ondertussen van de woonkamer een freerun circuit gemaakt en onze helpers gevraagd wat hindernissen in te bouwen. Zo moeten wij heel wat obstakels trotseren, wat wij errug grappig vinden. We springen van de stoel op de zetel en dan met een sierlijke vlucht op de kast om via die weg op de klimpaal te belanden, weer terug naar start. En doe ons dat maar eens na, lukt je niet, zeker weten. Altijd vertier met ons in huis.
De oude hond hier kijkt ons soms wat zuchtend en kreunend aan, we horen haar mompelen: 'Stelletje pubers.' Boeien.
Nou, eigenlijk zijn wij ook altijd van de partij bij allerlei huishoudelijke taakjes. Zo helpen wij elke dag mee met was vouwen, dweilen, opruimen, afwassen, we zijn daar enorm goed in. We kijken nl. of jij het allemaal wel goed doet en verbeteren waar nodig. Daar heb je wat aan, scheelt jou weer werk, want je doet er gewoon wat langer over, HA.
Wanneer we moe zijn en jij zin hebt in een partijtje knuffelen, dan staan we paraat! We troosten je met kusjes en knuffels en rekken ons uit op jouw schoot. We blijven graag lang liggen op die schoot, dus neem je chill tijd, dan kunnen we met z'n allen even bijtanken. Zaaaalig toch!
We houden gewoon van jou, van andere katten en van elkaar.
We hebben allebei een klein gezondheidsdingetje, maar gezien onze energieke uitspattingen merk je dat wij ons eigenlijk goed voelen.
We hebben allebei regelmatig een verstopt neusje, dus daar moet je effe rekening nee houden ( en Missy tranend oogje), een buitenrennetje zou daarom best goed voor ons zijn. Lekker een frisse neus halen, worden we groot en sterk van, als we dat niet al zijn...
Nou, mijn hartsvriendin en ik zijn helemaal klaar voor ons nieuwe grote avontuur, wat denk je ervan?
Heel heel kusjes en kopjes van Missy (5 mnd) en mij Moppie (7 mnd) xxxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!